[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇人係m記做緊full face? 效果如何會唔會好乾生暗瘡?

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡
做脫毛之前fu 保濕mask就ok
做左我覺得上妝貼左同睇落白左

同感
佢地成日叫我做前做後唔好用美白
有次唔聽話打完面個晚用左
塊面立刻紅左
怕到瘋狂fu mask
想問下有去過Medilse打full bikini 嘅絲打覺一得痛唔痛

利申:好怕痛

同問

打就唔算好痛 但剃毛個下真係好痛苦(驚痕多過驚痛 如果怕痛可以叫佢掹實啲肉再打 會好啲

我都有睇 本身諗住join 但係連有咩位做都搵唔到

Underarm, full leg都有wor
我個fd果陣join full leg$10000(仲讀緊U果陣)

咁正

啱先佢打左黎 約左後日上去做Pro test同體驗

可唔可以順手幫手問下full arm學生幾多
唔該絲打

可以
打算到時唔帶信用卡上去費事比佢sell到
我唔諗住做完test就即刻join

等你呀 順手問埋係唔係咩咭都可以分期
好想自己上去問 但日日都返工

以我所知hsbc, 恆生12個月分期
渣打24個月

我個fd果陣join full leg$10000(仲讀緊U果陣)

咁正

唔該絲打

可以

渣打24個月

gg我得中銀 唔該絲打

咁正

唔該絲打

可以

渣打24個月

gg我得中銀 唔該絲打

中銀可能都會有都唔出奇
因為我上次去就係得呢幾張卡
有冇人係m記做緊full face? 效果如何會唔會好乾生暗瘡?

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

我覺得做完上唇好明顯(我係毛孩
本身成塊面都多毛
諗住淨係上唇 但俾佢sell完忍唔住join full face
而家無後悔

多毛join laser真係好爽
大家同一價錢,但感覺好似抵好多

都係既
但脫晒真係好開心
唔洗再剃毛

我都想買返個bikini位

我個顧問話$12000 full bikini,但我見m記而家有分ceo同elite時段,唔知12000係咪咩時段都得

問咗個顧問又話ceo時段要refer一個朋友或用積分先換到

唔知冇水我

咁衰要refer先升到??
我果陣俾平少少佢幫我免費升去全部時間都得
想問下有去過Medilse打full bikini 嘅絲打覺一得痛唔痛

利申:好怕痛

我覺得唔太痛 好似細細力俾像筋彈咁
同埋治療師會幫你一邊打一邊按住下面
減低痛楚 同埋佢勁快手

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

即係full leg都有優惠? 幾錢呀?

Full leg 我年頭問左consultant
大概要$17000
我用m記大專生優惠join 左full face full bikini
放棄左full leg

心郁郁好心做 絲打呢兩個位做左幾錢?

做啦 趁學生優惠平少少 我都趁final year 先join
Full face 大概$12000
Full bikini 大概$10800
今年3月join 既價俾你參考

Refer 可以搵我 齊齊賺禮券(?)
我本身有去aplus打full bikini 去devon打underarm
依加想打埋全手全腳
本身打算去aplus 因為真心覺得好
全腿12000+全手10000
22000 我覺得個價都ok
但同男朋友商量完 最後決定去yanis俾4000蚊打8 parts同樣可以打哂全手全腿
希望我唔會後悔啦
等候時間長 hard sell呀依啲都有哂心理準備
衛生就自己帶短褲小背心
最緊要係個效果姐
原來a記環境咁up dup

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

本身成塊面都多毛
諗住淨係上唇 但俾佢sell完忍唔住join full face
而家無後悔

想知m記打full face 咩價錢?
我有諗過好唔好買機自己打

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

本身成塊面都多毛
而家無後悔

我做full face $15000

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

本身成塊面都多毛
而家無後悔

我都係俾佢講講下就心動買咗全面

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

本身成塊面都多毛
而家無後悔

我都係俾佢講講下就心動買咗全面

我full face$13500
無知一問,點解游完水唔做得?

係咪皮膚會變乾同驚曬親?

要隔幾耐先做得?

利申 本身有係cutxx做緊underarm

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

即係full leg都有優惠? 幾錢呀?

Full leg 我年頭問左consultant
大概要$17000
我用m記大專生優惠join 左full face full bikini
放棄左full leg

心郁郁好心做 絲打呢兩個位做左幾錢?

今個月full bikini 9900 za
不過剩係去到8月
有無人join過呢個 想知係咪乜用都無

效果如何?點用ga?

家用彩光機脫得好慢
good luck

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/29/233523_563b0b18429962e3cbf1e1a716bf0207.jpg有無人join過呢個 想知係咪乜用都無

彩光就算啦

一個underarm 兩年都清唔到囉 無話無用嘅
可能會有1%用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞