[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Yanis正式加價喇 900一part 兩年保養

準時上去都要等
上個月去咗A記個$980 underarm
真係0sell 每邊都打咗有40下咁上下
不過新手想問下 打完佢話有啲毛仔未甩問幫我掹咗佢定係等佢自然甩,因為啱啱打完好痛我話由佢自然甩
然後而家生長咗啲,我發現有啲一掹就甩係咪可以掹晒佢無問題的(sorry 1999
不過新手想問下 打完佢話有啲毛仔未甩問幫我掹咗佢定係等佢自然甩,因為啱啱打完好痛我話由佢自然甩
然後而家生長咗啲,我發現有啲一掹就甩係咪可以掹晒佢無問題的(sorry 1999

我之前做devon underarm, 佢地話千其唔好抆啲毛 要由得佢自己甩
巴打 學生 有冇refer?
巴打 學生 有冇refer?

你想做邊間啊?
琴日問左d記,全手全腳44xxx,送細parts,點睇?

我之前做devon underarm, 佢地話千其唔好抆啲毛 要由得佢自己甩

唔好自己抆呀 一陣抆唔乾淨就大獲
又要等佢慢慢生返出黎 有毛頭先吸到光

🎉🎉終於有全手全腳promotion啦🎉🎉
全手+全腳Now✅$39960
原價❌$82200

M記做特價wor而家
可以refer 你
https://t.me/ballbear

唔係啊嘛好彩有上黎問下唔該絲打

原價❌$82200

M記做特價wor而家
可以refer 你

原價❌$82200

M記做特價wor而家
可以refer 你

仲有銀行禮券 不過得返幾日
去咗Devob Sell我果個應該係大陸人
入咗去半個鐘連埋脫毛就走得
感覺比Yanis衛生好多
不過打四次之後要四個月一次驚啲毛永遠都打哂

Devon打完去Yanis打 Yanis真係痛到仆街...
唔知係咪兩間用唔同cooling

不過個staff同我講佢地d機最新 仲新過dermes喎 雖然我都覺得yanis痛d

dermes叫我用剃刀剃 yanis叫我抆
我係巴打請問想激光脱鬚,20 laser定aplus定laser koo好,定其他更好,thanks!!

唔係2個月一次咩
我係巴打請問想激光脱鬚,20 laser定aplus定laser koo好,定其他更好,thanks!!

睇你budget幾多
聽呢度d絲打講就aplus好似都ok
我就join緊M記

唔係2個月一次咩

4個月先一次咁可能3年先脫得清
我係join左DBP 333仲俾佢sell到既垃圾
333 3 parts另外join左full bikini
打左一年多underarm 上唇同小腿,bikini四次
underarm同4次full bikini又真係慢到冇曬咁滯,
上唇同小腿就真係冇乜效果
想脫full face好耐最後搵人refer join左m記
雖然真係成個月人工 但始終係塊臉都想保險d安全d
打左第二次,除左打完即刻好乾好紅仲有蚊爛仔
返去做多d保濕就好快冇事,亦都冇特別爆瘡
做過DBP再去m記 果個反差大到
冇consultant做做下入黎+做完等簽名煩住曬已經好好多 雖然第一次上去講書講成粒鐘
絲打/巴打想要refer可以pm我 https://t.me/gnihcij412 做開朗豪坊 好似話第一次之後可以轉其他分店

另外想講下DBP
因為傻更更幾千 join左6次full bikini同labia仲供緊分期
加上真係有生慢到(雖然一噠噠 所以都仲有去打
上一次跟開個治療師見我淨係唔多次數,
都話開大d度數,而且近幾次都冇乜再sell,都唔會奢望808可以脫清,繼續生得慢又疏左就夠
倒左錢落海唯有咁樣安慰自己
岩岩係m記join左full face + bikini
好貴 hsbc信用卡無得分期
有無人試過打去hsbc問分期 利息貴唔貴?

絲打你full bikini?要幾多錢?我都有興趣join

Bikini 12000 o位 7000
記得搵人refer有9折 唔好好似我咁柒
可以tg我 sl6789

原來要咁貴 我要儲下錢先 我聽日tg你
之前去過m記試做underarm真係好白滑
但係畀阿媽知道咗唔畀我join
之後就grad,見到a+咁好評又特價就去咗做
拖到宜家grad咗張證過咗期
想回頭返m記做大專價都無
btw,點解咁少人講L記?
佢而家價錢都同m記差唔多,係平幾舊咁
係咪真係咁好?
btw,點解咁少人講L記?
佢而家價錢都同m記差唔多,係平幾舊咁
係咪真係咁好?

聽講佢話自己部機係同m記一樣啊嘛
但應該冷凍果part未必同m記一樣,m記話自己冷凍係正貨好落本
之前去過m記試做underarm真係好白滑
但係畀阿媽知道咗唔畀我join
之後就grad,見到a+咁好評又特價就去咗做
拖到宜家grad咗張證過咗期
想回頭返m記做大專價都無

Refer價囉 我之前都係好似你咁
你想做邊度啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞