[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

我都想買返個bikini位

我個顧問話$12000 full bikini,但我見m記而家有分ceo同elite時段,唔知12000係咪咩時段都得

問咗個顧問又話ceo時段要refer一個朋友或用積分先換到

唔知冇水我

12000 係elite黎

好糾結見呢個post頭幾版啲絲打話打完有機會仲大汗咗 但本身係因為自己大汗又有汗臭先想脫underarm想grad前用大學生優惠去做但又怕弄巧反拙 大家點睇

做完係有唔同
汗量應該就一樣但感覺上成日濕感覺多左汗

想買脫毛機 呢款最多評價
但明明呢個model官網已經冇賣 點解Amazon仲有得賣嘅?

呢款得5000發 用完要買燈頭換架
你買官方最新果啲款啦
果啲已經出到300k發
有冇絲打join左aplus $8000 full leg??
想問下係咪8次就會脫得哂
同埋係咪已經算最抵?

扺就唔算最扺,yanis 應該2000左右可以full leg
8次脫唔脫得晒睇你啲毛吸唔吸光,通常愈粗愈黑就愈易吸

我係上腿+下腿$1000
好奇腳掌腳指位會唔會好多人脫

著涼鞋嗰啲先會脫過

我個顧問話$12000 full bikini,但我見m記而家有分ceo同elite時段,唔知12000係咪咩時段都得

唔知冇水我

有冇絲打join左aplus $8000 full leg??
同埋係咪已經算最抵?

扺就唔算最扺,yanis 應該2000左右可以full leg

著涼鞋嗰啲先會脫過

但係Yanis好似好唔衛生?

咁你問最扺嘛 又無話要衛生
同埋係咪已經算最抵?

著涼鞋嗰啲先會脫過

full arm呢個價好吸引 好想🐶衝 辛苦絲打啦
但我食緊類固醇

有係m記做腳 次次做完見consultant個陣 佢都會話你d積分就過期 問你會唔會想做埋第到 係就要快d join 因為下個月會調整價格
都唔知係咪統一講法 用價格調整黎吸引你做

好糾結見呢個post頭幾版啲絲打話打完有機會仲大汗咗 但本身係因為自己大汗又有汗臭先想脫underarm想grad前用大學生優惠去做但又怕弄巧反拙 大家點睇

做完係有唔同

唔知冇水我

同埋係咪已經算最抵?

八次脫哂會唔會好易生返出嚟?包唔包永久㗎
Dermas係世紀黑店 比yanis更黑

利申:岩岩先發現li個post 我蠢我認

我個friend介紹我做full face脫毛
之後耳仔軟仲join埋1064
做左2次,條友就成日轉我時間,之後同佢約返做,竟然resign左。

問題就黎la,佢話我當初係non peak(我唔記得有冇講過,總之話就我時間),我想約peak佢唔比,要我加錢轉peak。

我可以點 分期有冇得refund嫁,我唔想加錢轉peak,但non peak要返工無時間。

奉勸大家唔好揀Dermas
又sell又冇良心

聽落雖然d記係衰 但係你自己好似都唔清唔楚咁
跟開自己果個resign 左又唔知,自己係peak 定non peak 又唔知
而家睇你仲想唔想繼續d 記打,想就同佢講你係non peak 點解以前會book 到peak 嘅時間,同佢拗
如果唔想嘅就叫佢refund 俾你,夠惡就得
分期refund 係耐啲,唔會無得refund

你當初做咩單都唔拎呢?
同埋係咪已經算最抵?

八次脫哂會唔會好易生返出嚟?包唔包永久㗎

如果你八次脫得清基本上唔會再生(但係如果你有左bb 果啲荷爾蒙有變化就唔敢包)
Aplus 包永久好似要八次以外俾錢做多兩次就包
Detail 可能你要問返其他sis

做完係有唔同

同埋係咪已經算最抵?

著涼鞋嗰啲先會脫過

[/quote]
[/quote]

自膠

自膠

[member]第一次去約左12點3
等左5分鐘就入得去
可能因為我係新客同nonpeak時間
下次約放工時間睇下點先
不過佢真係打得好快囉
全腿都係打左15分鐘左右[/member]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞