[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無人做過Beauskin 采肌醫學?

聲稱絕不硬銷 755機 永久保養

全身脫毛:HK$16,800
全手:HK$3,800 (上手臂及前手臂)
全腿:HK$3,980 (大腿、小腿連膝蓋)
全比堅尼:HK$3,600

好多聲稱唔硬sell嘅上到去都sell到仆街
例如而家嘅yanis, facebook好多廣告果個格林
手腳好似唔算真係好平,有時有promo未必唔夠佢平(eg aplus $980咁)
可以睇定啲

頭先無野做google咗間野 uwant 好多都話等勁耐

我都見到... 仲話舊客好難book, 新客就好易約..

手腳好似唔算真係好平,有時有promo未必唔夠佢平(eg aplus $980咁)
可以睇定啲

咁平真係好心動
有冇限脫幾多次?係咪永久
打算去dexxx 688脫唇+手指

再諗緊a+定beauxxxx脫腳好

我都join咗688
去咗第一次 sell就一定 但都算Ok
最緊要乾淨

絲打去邊間分店做?

可以睇定啲

咁平真係好心動
有冇限脫幾多次?係咪永久

其實我都心郁郁 想脫面毛.... 揀佢會唔會太risky
今日第二次上aplus脫underarm,本身約左3點,但早左10分鐘到,都有得即刻整,成個過程都係3分鐘左右。
見到佢有個referral 計劃,寫住新朋友激光脫毛有6折,應該係新野黎
今日第二次上aplus脫underarm,本身約左3點,但早左10分鐘到,都有得即刻整,成個過程都係3分鐘左右。
見到佢有個referral 計劃,寫住新朋友激光脫毛有6折,應該係新野黎

好似好正

好似好正

6折係講緊正價架
但佢長期做優惠所以係優惠抵d 好似係

[member]我係l記做脫毛

都ok呀 你whatapps問下 沒理由有生意做 [/member]

[member]我係l記做脫毛

都ok呀 你whatapps問下 沒理由有生意做 [/member]

我俾左錢啦已經
幾年前join medi
但懶成日唔去做
毛太多 最近心思思想買脫毛機

係咪敏感呀?
係yanis脫vline I line係咪要自己剃左先可以脫
有啲位剃得唔乾淨點算
有冇人聽過 Pretty Medical Pro ?
頭先碌碌下facebook見佢迎新優惠$428,好似幾吸引
係王君馨代言,因為我未聽過哩間野

利申非打手,打手甩頭髮但全身多廿倍毛
本身join咗D記脫全面年半
睇完呢個po想衝去脫毛
但係想問下各位有無人之前係"蚊"毛
我"蚊"左好多年 搞到好多倒生,有啲直頭生係肉出面 真係要損晒流血先了到條毛出黎

上網睇有人話要做peeling先去脫毛?
定係其實倒生都可以就咁去脫
打算去dexxx 688脫唇+手指

再諗緊a+定beauxxxx脫腳好

我都join咗688
去咗第一次 sell就一定 但都算Ok
最緊要乾淨

絲打去邊間分店做?

旺角總店

我都試過咁 不過係自己衰 脫完之後本黎冇乜野 但著左條比較窄嘅褲 然後除嗰陣磨到咁 痛到pk 差唔多一星期先冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞