[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
睇到呢度嘅評價去左a+ 打underarm 全程10分鐘完成 打得好快 每邊打左10幾下啦 係唔係正常架
Btw 真係一句都無sell 一打完佢就離開左間房叫我自己搞掂

10幾下有人嫌少有人覺得正常
睇你點睇

之前啲post話aplus underarm每邊打4x/5x下

打多啲就細心啲掛
🎉🎉終於有全手全腳promotion啦🎉🎉
全腳Now✅$22680
原價❌$46200

全手+全腳Now✅$39960
原價❌$82200

(只限新朋友👭👭 💁🏼限定9⃣🈷內)

🚀即刻send晒比朋友登記啦👍🏻👍🏻

啱啱m記consultant send 黎
有冇人有係Lumixxxx打開?
想R referral
想做全手+全腳+underarm+upper lip
Full bikini就考慮緊,價錢啱都會join
Join左a+ underarm十日到,已經生慢左好多 好後悔冇早d去做

奉勸各位絲打想做激光真係唔好猶豫咁多,早做早享受
你地做全腳幾錢呀?
$10000-$13000算扺?

想買脫毛機 呢款最多評價
但明明呢個model官網已經冇賣 點解Amazon仲有得賣嘅?

呢款得5000發 用完要買燈頭換架
你買官方最新果啲款啦
果啲已經出到300k發

官網要用美國信用卡比錢兼唔寄國際
所以我先焗住係Amazon買
我係yanis做咗上下手上下腳喇
差啲細parts所以先買呢個
佢有得換燈頭諗住唔夠先再買

我都係 燒著左
laser 有無ref價架

我記得上去望過個易拉架係facial 新客有refer就8折呀
你地做全腳幾錢呀?

要睇下邊度做,同埋services 嘅質素
我係m記做$21850
原價❌$46200

原價❌$82200

你地做全腳幾錢呀?

要睇下邊度做,同埋services 嘅質素
我係m記做$21850

$23850先啱hahahah
原價❌$46200

原價❌$82200

Ok ah!!
https://t.me/ballbear
見識少 原來手掌會生毛
咁巴打出手汗嗰陣咪好笠
有冇人有係Lumixxxx打開?
想R referral
想做全手+全腳+underarm+upper lip
Full bikini就考慮緊,價錢啱都會join

我有join l記既underarm 同full arm
可以refer😎
tg:@minmin06
有冇公司會幫巴打脫毛
想兩隻手臂連手掌手指做脫毛
啲毛多到好似狼人咁誇張

有冇邊間推介?
淨脫雙手貴唔貴?

M記做啊。。
有fd問過。。。
你有興趣可以refer你

請pm
有冇公司會幫巴打脫毛
想兩隻手臂連手掌手指做脫毛
啲毛多到好似狼人咁誇張

有冇邊間推介?
淨脫雙手貴唔貴?

但會由狼人變成無毛貓

其實我想脫完雙手手臂毛之後,去紋身炸手
見識少 原來手掌會生毛
咁巴打出手汗嗰陣咪好笠

手掌掌背

我都係 燒著左
laser 有無ref價架

我記得上去望過個易拉架係facial 新客有refer就8折呀

求refer

pretty medical pro有冇人去過?
王君馨代言 $428 一大兩細部位
pretty medical pro有冇人去過?
王君馨代言 $428 一大兩細部位

呢啲都係dbp 嘅frd
另外想問下有冇絲打有濕疹或者胎記 (總之皮膚有紅印或者疹之類) 都有照做脫毛laser 而效果都ok?
因為仲有一兩個部位想做但有濕疹印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞