[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有無絲打去左devon打完有多啲評價
心思思想去

去咗一次
第一次去會俾佢sell下,唔會有hard feeling,總之話唔使就ok,但都搞咗幾耐
之後入去正常咁做,治療師都會r下你吹水(唔係sell其他plan)
前後一個鐘完晒所有野
下次去應該唔使咁耐掛

我第二次去devon個consultant都照sell我 話左唔需要都sell
但都要照去打
上次返yanis脫 幫我打個女仔sell我9000全身26parts 之前買落個啲話補返差價就得 不過我唔想再加part所以冇買到
係m記做曬全身, 不服來辯

做完曬嗰下咩感覺?
有冇黑點嗰啲

想問詳情
記唔記得用左幾錢?大專生優惠?
有冇邊啲信用卡可以分期

同埋係唔係唔算痛
有得揀真係唔會再join yanis, 明明我係客, 但變左隻狗咁

次次做都唔同鋪 都唔同佢計
次次做起碼等半個鐘 最多等過2個鐘 都唔同佢計
前日去遲左到 (係我唔岩) 但肯定未夠15分鐘就話我遲多過15分鐘!
之後要再約過 間野booking又full, 再約已經要約到下世紀
又俾佢耍 本身話個時間有位 我咪打電話去取消本身另一間facial booking, 之後confirm佢個時間
點知佢又話啱啱俾人book咗個時間 搞到我Facial又book唔翻 兩頭唔到岸
真係好想爆佢 叫佢refund
Devon做過既絲打要唔要儲分?我去做佢地叫我留舊會員號碼
要既留tg比我
之前係剃毛同拔毛 Underarm好似有啲發炎咁 會生瘡仔 又有黑色一點點 上網search過好似係啲毛倒生同阻塞 應該去睇醫生定去脫毛個到幫我搞番好先再脫
睇完呢個po想衝去脫毛
但係想問下各位有無人之前係"蚊"毛
我"蚊"左好多年 搞到好多倒生,有啲直頭生係肉出面 真係要損晒流血先了到條毛出黎

上網睇有人話要做peeling先去脫毛?
定係其實倒生都可以就咁去脫

我都係啊
唔知做Peeling又要幾多錢
定諗緊睇醫生

做完曬嗰下咩感覺?
有冇黑點嗰啲

想問詳情
有冇邊啲信用卡可以分期

同埋係唔係唔算痛

我今日上咗去做free trial
無記錯 大學生全身$82000
渣打有得分24個月 恒生12個月
仲有中銀不過唔記得幾多個月

做完曬嗰下咩感覺?
有冇黑點嗰啲

想問詳情
有冇邊啲信用卡可以分期

同埋係唔係唔算痛

絲好有錢

做完曬嗰下咩感覺?
有冇黑點嗰啲

想問詳情
有冇邊啲信用卡可以分期

同埋係唔係唔算痛

絲好有錢

可以加落懶人包 畀絲打們參考

做完曬嗰下咩感覺?
有冇黑點嗰啲

想問詳情
有冇邊啲信用卡可以分期

同埋係唔係唔算痛

絲好有錢

可以加落懶人包 畀絲打們參考

唔係我呀 做全身個個係另一個絲打
我join咗5個位 好期待
想趁未grad搞掂佢
我覺得佢學生價幾抵屌 正價就真係好撚貴
學生 underarm $5000
upper lip $1800
其實好想做埋全手 (around $13000) 同全腳 ($17000)
但一時間實在負擔唔到咁多錢
devon脫underarm脫左一年十個月
依家都未清
依家仲要兩個半月先比打一次
明明仲有好明顯既毛

手指手背就差唔多清晒啦
devon脫underarm脫左一年十個月
依家都未清
依家仲要兩個半月先比打一次
明明仲有好明顯既毛

手指手背就差唔多清晒啦

手指手背都係devon?

做完曬嗰下咩感覺?
有冇黑點嗰啲

想問詳情
有冇邊啲信用卡可以分期

同埋係唔係唔算痛

唔記得返嚟check post唔好意思
做完之後平時唔使自己脫毛或者剃毛就梗係爽啦
唔會有黑點,不過都好睇個人平時沖涼有冇勤力去角質或者做磨砂嗰啲
因為有啲人如果坐得多嘅話大比背面或者pat pat可能會有啲毛塞住左

我已經係兩三年前俾錢去做
當時我已經畢咗業,我記得就算有人介紹有折
折完之後都好似要$10~11萬到,準確數字唔記得
比cash平d 好似$9萬零

分期果d樓上答左啦
開心share下
開心share下

可唔可以俾個名?
好燒
開心share下

可唔可以俾個名?
好燒

呢枝
開心share下

可唔可以俾個名?
好燒

呢枝

唔會有黑點,不過都好睇個人平時沖涼有冇勤力去角質或者做磨砂嗰啲
因為有啲人如果坐得多嘅話大比背面或者pat pat可能會有啲毛塞住左

沖涼去角質/ 磨砂有冇推介
想做full bikini
但怕敏感出紅點唔敢亂試
有冇全身都用得既推介

如果上面有講過 求輕屌

沖涼去角質/ 磨砂有冇推介
想做full bikini
但怕敏感出紅點唔敢亂試
有冇全身都用得既推介

如果上面有講過 求輕屌

l記 or ap lus
一樣980
A plus 唔sell
l記同aplus 服務都唔錯
devon 都幾hard sell開頭
之後見我可能係學生就無sell
初頭sell到我join小腿 5000幾
效果ok

依加想打全身 周身都係毛 好煩 好想搵間好既真材實料搞掂佢

有學生證既話
m記啦
比起在職人士 平更多
效果 service都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞