[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
L記有冇絲打試過打bikini 位
比較緊a記同m記
點知爬文中途見到L記
比較緊a記同m記
點知爬文中途見到L記

同埋L記有冇包永久
比較緊a記同m記
點知爬文中途見到L記

同埋L記有冇包永久

L 記係永久
價錢係 a 記 同 m 記中間
環境靚過 a 記 感覺 pro d
不過睇你覺得值唔值
同埋佢好耐唔時都會講兩句sell下
堅持講唔需要都唔會再hard sell
利申 a記同L記都做緊
比較緊a記同m記
點知爬文中途見到L記

同埋L記有冇包永久

L 記係永久
不過睇你覺得值唔值
利申 a記同L記都做緊

介唔介意我問多少少
環境係指衛生…?
出黎個效果 邊個好啲
同埋冷卻定唔知凍風嗰啲 邊間感覺上幫到舒緩 冇咁痛
[/quote]
我都試過咁 不過係自己衰 脫完之後本黎冇乜野 但著左條比較窄嘅褲 然後除嗰陣磨到咁 痛到pk 差唔多一星期先冇事[/quote]
本身隻腳乾?
定打完之後出太多汗"醃"到咁?[/quote]

上面張相用下水楊酸潤膚露啦,毛囊角化

邊到有得買啊?

我之前係yan_ _做過水楊酸treatment
完全無用

去過角質 搽cream都無改善
脫面毛係咪都要剃左先?
之前去左Yanis 佢話可以唔洗剃面毛 唔洗落妝都可以打
但我個時化住妝 又驚burn 所以最後無比錢打
想問唔剃毛照打係咪唔得嫁?
脫面毛係咪都要剃左先?

面毛唔洗自己剃但一定要落妝先打 連防曬果陣治癒師都幫我落埋

利申 m記打full face

我都試過咁 不過係自己衰 脫完之後本黎冇乜野 但著左條比較窄嘅褲 然後除嗰陣磨到咁 痛到pk 差唔多一星期先冇事[/quote]
本身隻腳乾?
定打完之後出太多汗"醃"到咁?[/quote]

[/quote]
我都有呢個問題發生
我係Y記打 都係全小腿同大腿出現呢個問題
但係我發現每次過左一星期左右 就會消失哂 所以我都無理佢
脫面毛係咪都要剃左先?

面毛唔洗自己剃但一定要落妝先打 連防曬果陣治癒師都幫我落埋

利申 m記打full face

面毛會唔會燒燶
但我好奇怪 點會唔洗落妝嫁 咪會塞囉
比較緊a記同m記
點知爬文中途見到L記

同埋L記有冇包永久

L 記係永久
不過睇你覺得值唔值
利申 a記同L記都做緊

介唔介意我問多少少
環境係指衛生…?
出黎個效果 邊個好啲

其實a 記都衛生呀
只不過L 記係裝修 感覺上會再好d
你行入去個感覺係會覺得專業d 高級d咁
但係我個人覺得有限既金錢 A 記都已經可以
效果我個人覺得L 記好少少
主要係佢會因應你皮膚狀態去決定打幾多度
但 A 記始終可能驚死d 打小腿都係打緊 7-9 度
cooling 我就覺得差唔多 係a記個吹風真係好勁
勁到一路打都會好痕好想笑
比較緊a記同m記
點知爬文中途見到L記

同埋L記有冇包永久

L 記係永久
不過睇你覺得值唔值
利申 a記同L記都做緊

介唔介意我問多少少
環境係指衛生…?
出黎個效果 邊個好啲

其實a 記都衛生呀
只不過L 記係裝修 感覺上會再好d
你行入去個感覺係會覺得專業d 高級d咁
但係我個人覺得有限既金錢 A 記都已經可以
效果我個人覺得L 記好少少
主要係佢會因應你皮膚狀態去決定打幾多度
但 A 記始終可能驚死d 打小腿都係打緊 7-9 度
cooling 我就覺得差唔多 係a記個吹風真係好勁
勁到一路打都會好痕好想笑

好詳細多謝絲打包膠

無得假,佢講明用Gentlelase 755,除非用假機,價錢岩既就去馬

試完記住包膠 有興趣

lm!!

無得假,佢講明用Gentlelase 755,除非用假機,價錢岩既就去馬

試完記住包膠 有興趣

lm!!

本身約左beauskin full leg $3980+$100
絲打記得返嚟打感想
岩先去a+脫underarm
真係無hard sell

留左廿分鐘左右就走左
去咗Devob Sell我果個應該係大陸人
入咗去半個鐘連埋脫毛就走得
感覺比Yanis衛生好多
不過打四次之後要四個月一次驚啲毛永遠都打哂

Devon打完去Yanis打 Yanis真係痛到仆街...
唔知係咪兩間用唔同cooling

不過個staff同我講佢地d機最新 仲新過dermes喎 雖然我都覺得yanis痛d

去完m 記join underarm
想join yanis全手全腳
但怕痛

不過個staff同我講佢地d機最新 仲新過dermes喎 雖然我都覺得yanis痛d

但怕痛

join左m記就番唔到轉頭
yanis就

但怕痛

join左m記就番唔到轉頭
yanis就

但真係無咁多錢
m記好貴
佢sell我。我都差d 落搭
Yanis脫面毛諗唔諗得過?
有無絲打去左devon打完有多啲評價
心思思想去
係m記做曬全身, 不服來辯
有無絲打去左devon打完有多啲評價
心思思想去

去咗一次
第一次去會俾佢sell下,唔會有hard feeling,總之話唔使就ok,但都搞咗幾耐
之後入去正常咁做,治療師都會r下你吹水(唔係sell其他plan)
前後一個鐘完晒所有野
下次去應該唔使咁耐掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞