[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

自膠

[member]第一次去約左12點3
等左5分鐘就入得去
可能因為我係新客同nonpeak時間
下次約放工時間睇下點先
不過佢真係打得好快囉
全腿都係打左15分鐘左右[/member]

Yanis 新舖11樓報告
利申窮j所以先打yanis
佢衛生呀價錢呀嗰啲大家爬文,本身我打開海晴12樓,原來最近開埋11樓
我book 3點時間,好嘅要講今日等咗3分鐘入得,無咩人,仲有好多吉房
要屌嘅係,我打開10度,一直係高大肥妹B幫我打開,今日佢係度但又轉咗好瘦嘅M幫我打
佢只幫我打8度,話呢排天氣熱,好多客burn咗所以唔會打10度,要打10就要簽聲明 ,紅哂爛哂唔關佢地事,我話我上次7月咁熱都係咁打,佢又咦咦哦哦
咁因為返完夜好攰所以算數,我認我廢 打住8先,打完佢即刻話你紅哂,好彩無打10,我屌喇紅得少少,一兩隻手指咁細嘅位,仲要5分鐘就退哂,佢仲要拖光拖得好勁
拖光拖到咁仲想sell我9000全身,我年頭嚟嗰陣係做緊6000全身咋!而家拆part拆到一開二咁濟,仲話好抵,未join嘅真係諗清楚
唔係窮j比咗錢真係唔想去
Yanis 新舖11樓報告
利申窮j所以先打yanis
佢衛生呀價錢呀嗰啲大家爬文,本身我打開海晴12樓,原來最近開埋11樓
我book 3點時間,好嘅要講今日等咗3分鐘入得,無咩人,仲有好多吉房
要屌嘅係,我打開10度,一直係高大肥妹B幫我打開,今日佢係度但又轉咗好瘦嘅M幫我打
佢只幫我打8度,話呢排天氣熱,好多客burn咗所以唔會打10度,要打10就要簽聲明 ,紅哂爛哂唔關佢地事,我話我上次7月咁熱都係咁打,佢又咦咦哦哦
咁因為返完夜好攰所以算數,我認我廢 打住8先,打完佢即刻話你紅哂,好彩無打10,我屌喇紅得少少,一兩隻手指咁細嘅位,仲要5分鐘就退哂,佢仲要拖光拖得好勁
拖光拖到咁仲想sell我9000全身,我年頭嚟嗰陣係做緊6000全身咋!而家拆part拆到一開二咁濟,仲話好抵,未join嘅真係諗清楚
唔係窮j比咗錢真係唔想去

佢岩岩一開始好似得14,無耐之前就變左28 parts
希望佢開多層之後啲booking 會無咁full 唔洗等咁耐
medilase真心服務好到一流

同埋有效果 打左一次d毛毛就少左好多

上面有絲打問8次內脫唔脫得清
以我個人經驗就難啲 可能我本身啲毛生命力頑強
有啲位都打左十次有多 仲有幾條會生出黎say hello
純粹參考 人人唔同

利伸:打緊m記 同 20
講真你地講到y字頭咁唔衛生仲要去
用係身上唔好慳個少少錢喇
想打手腳,但dermes真心貴,但係貴婦嘅享受
A字頭冇之前咁簡單4次就永久,係有少少卻步

問心,有頭髮邊個想做幟哥
有錢嘅我都想全身去m記做呀
不過要成1x k 那有錢
Y字頭咁唔衛生唔係一開始就咁,好多絲都係俾左錢無計先繼續打落去
亦都有好多係budget 有限嘅無計先去打yanis

Btw 俾得起dermes 個價嘅話就去打m 記啦
好好多
睇到呢度嘅評價去左a+ 打underarm 全程10分鐘完成 打得好快 每邊打左10幾下啦 係唔係正常架
Btw 真係一句都無sell 一打完佢就離開左間房叫我自己搞掂

10幾下有人嫌少有人覺得正常
睇你點睇

Y字頭咁唔衛生唔係一開始就咁,好多絲都係俾左錢無計先繼續打落去

好好多

Agger
M記脫一part仲貴過成個月糧
又要食又要比家用邊有咁多錢
Y字頭而加個衞生情況我又接受到咪去馬
另外係A字頭做緊upper lip
遲d想係a字頭度做埋1064nm去斑
唔知呢度有無人試過
睇到呢度嘅評價去左a+ 打underarm 全程10分鐘完成 打得好快 每邊打左10幾下啦 係唔係正常架
Btw 真係一句都無sell 一打完佢就離開左間房叫我自己搞掂

10幾下有人嫌少有人覺得正常
睇你點睇

我覺得underarm十幾下算少

好好多

Agger
唔知呢度有無人試過

呢個我做過喎

但做完一次之後面毛好明顯變白晒,白到有光就反光個隻
男朋友話我係奇異果之後冇再去過
Dermas係世紀黑店 比yanis更黑

利申:岩岩先發現li個post 我蠢我認

我個friend介紹我做full face脫毛
之後耳仔軟仲join埋1064
做左2次,條友就成日轉我時間,之後同佢約返做,竟然resign左。

問題就黎la,佢話我當初係non peak(我唔記得有冇講過,總之話就我時間),我想約peak佢唔比,要我加錢轉peak。

我可以點 分期有冇得refund嫁,我唔想加錢轉peak,但non peak要返工無時間。

奉勸大家唔好揀Dermas
又sell又冇良心

聽落雖然d記係衰 但係你自己好似都唔清唔楚咁
跟開自己果個resign 左又唔知,自己係peak 定non peak 又唔知
而家睇你仲想唔想繼續d 記打,想就同佢講你係non peak 點解以前會book 到peak 嘅時間,同佢拗
如果唔想嘅就叫佢refund 俾你,夠惡就得
分期refund 係耐啲,唔會無得refund

夠惡就得

其實正常張單係咪會寫住peak定nonpeak

好似 連單呢樣嘢都冇

利申 打咗dermes2年半

係有寫 但佢口頭承諾用non peak價錢俾我peak hour 做
Dermas係世紀黑店 比yanis更黑

利申:岩岩先發現li個post 我蠢我認

我個friend介紹我做full face脫毛
之後耳仔軟仲join埋1064
做左2次,條友就成日轉我時間,之後同佢約返做,竟然resign左。

問題就黎la,佢話我當初係non peak(我唔記得有冇講過,總之話就我時間),我想約peak佢唔比,要我加錢轉peak。

我可以點 分期有冇得refund嫁,我唔想加錢轉peak,但non peak要返工無時間。

奉勸大家唔好揀Dermas
又sell又冇良心

聽落雖然d記係衰 但係你自己好似都唔清唔楚咁
跟開自己果個resign 左又唔知,自己係peak 定non peak 又唔知
而家睇你仲想唔想繼續d 記打,想就同佢講你係non peak 點解以前會book 到peak 嘅時間,同佢拗
如果唔想嘅就叫佢refund 俾你,夠惡就得
分期refund 係耐啲,唔會無得refund

佢resign我真係好難知 佢又冇主動同我講

佢resign我真係好難知 佢又冇主動同我講

話說呢行個流失率真係好高
係咪一定要經佢約唔可以同公司約?
係嘅話個顧問唔岩喎 離職佢係有責任通知返跟開啲客

係有寫 但佢口頭承諾用non peak價錢俾我peak hour 做

咁即係你應該book 過peak 嘅時間啦?
咁就可以拎著呢樣野嘈佢

好好多

Agger
唔知呢度有無人試過

冇得做分期㗎?
M記全手全腳幾錢呀?

冇得做分期㗎?
M記全手全腳幾錢呀?

分期就當然有得做,但係分左期舊錢一樣都係咁大舊
M就全腳好似有絲打提過幾錢,全手就無咩印象

咁就可以拎著呢樣野嘈佢

係呀 我上左去同佢嘈 內容大致如下:
:我 dermas
張單寫明係non peak做 要跟返單做
冇錯 張單寫到明係non peak 但之前口頭應承左話俾我peak做 我先簽 你依家姐係呃緊客
冇呃到 係之前同事咁做唔岩 所以俾公司炒左 而且li d係你2個交易 我地都查唔返追究唔到
咁你個同事係咪你地公司呀 你地公司都要做返當初既承諾 你炒人係你地既事 suffer個個唔應該係d客 而且我係有證據 睇返記錄咪證明到我之前係peak hour做 而且我自己都有whatsapp預約記錄

然後同一對話其實佢重覆左大概3次
嘩你li d係唔係standard答案 我已經聽左3次

不如一人讓一步 俾你公眾假期做
公眾假期我不嬲都可以做 你公司個網都寫明係no peak

最後我話覆refund唔做 佢又唔俾 之後先俾星期六朝早做 其實我都好不滿 但係算

黑店Dermes

咁就可以拎著呢樣野嘈佢

係呀 我上左去同佢嘈 內容大致如下:
:我 dermas
張單寫明係non peak做 要跟返單做
冇錯 張單寫到明係non peak 但之前口頭應承左話俾我peak做 我先簽 你依家姐係呃緊客
冇呃到 係之前同事咁做唔岩 所以俾公司炒左 而且li d係你2個交易 我地都查唔返追究唔到
咁你個同事係咪你地公司呀 你地公司都要做返當初既承諾 你炒人係你地既事 suffer個個唔應該係d客 而且我係有證據 睇返記錄咪證明到我之前係peak hour做 而且我自己都有whatsapp預約記錄

然後同一對話其實佢重覆左大概3次
嘩你li d係唔係standard答案 我已經聽左3次

不如一人讓一步 俾你公眾假期做
公眾假期我不嬲都可以做 你公司個網都寫明係no peak

最後我話覆refund唔做 佢又唔俾 之後先俾星期六朝早做 其實我都好不滿 但係算

黑店Dermes

其實如果你唔嫌煩嘅,可以叫消委會煩下佢

好好多

Agger
唔知呢度有無人試過

呢個我做過喎

好似幾吸引

好好多

Agger
唔知呢度有無人試過

呢個我做過喎

好似幾吸引

冇斑做得唔得 幾多錢一次呀絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞