召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
兩公婆都係
好明顯啦,所以細女比人感覺係成日都唔開心。係最近popo 比人話,細女先出鏡多咗
Sorly想覆前前個reply但quote唔到
咪就係你依D人俾緊hit rate 睇黎做咩
千其唔好搵肥安做姊妹

真係好少食物
數落都最少11個小朋友
仲未計大人同人地既工人
右邊果D牛角包 得18件
喺香港可以日日好招搖孭靚袋出街
喺英國嘅話除非佢好想比人打劫
Isabella同Javis都冇打工都搬左去London(好似係)
開下IG shop食下水都fatfat
應該唔會搵唔到食啦
小B兩公婆加bbs咪又係咁移
小B老公都係打工仔啫?
luiswong同joeyso有個仔?want know more
ig女淨係擺自己生活好嘅一面上網 唔好跟車太貼 背後有返工冇人知 不過冇小朋友生活的確輕鬆好多
見luiwong啲舊相凹story 個肚冇突過
但又咇咗粒b岀黎
我記憶中都係有留飯俾羊爸
joeyso係咪以前玩名校joint school 好似有啲印象
suedi 痴去tipsy度又昇華咗佢嘅有錢 但係佢本身屋企住海怡半島 外國讀藥劑返到嚟香港考唔番個牌 到好似今年之後考番個牌返咗港怡做 幾萬蚊一個月 但係10幾萬嘅生活費 唔知係屋企有錢定點 又唔係好覺喺屋企特別有錢。覺得佢好鬼,唔知佢哋有錢氣點搵出嚟。
charmaine 好似本身都有錢屋企 同佢條仔justin離離合合 佢好似都係喺香港打份萬零蚊嘅工(??) 不過好似成日去旅行去玩去食好嘢
tipsy就唔洗講,真有錢。純粹唔知屋企究竟係做乜嘢。佢哋班人成日去赤柱間屋都食好西,有工人有廚師咁
仲有你哋講嗰個alice好似正正常常貼地啲,有參與佢哋啲活動但係好似唔多?個樣都正常啲
btw Suedi Justin Jovi 佢哋屋企好似係親戚定係好close嘅朋友?
你咁講都岩
但酸黃個格咁西 感覺上唔會打工
到時唔夠洗又可以賣番D袋出去
講句: 去到英國發現不用太物質生活
你哋諗多咗
去到英國繼續接香港廣告 fatfat
搵肥安先顯得佢靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞