召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike

咪撚再扮高啦屌你老母
唔係高兩米着佢啲衫肯定拖地
有冇人知Dingding男朋友係咪就係全民造星5個Kim 卓金樂?
外型同名都match哂

淘寶giveaway
香港大把水魚
serco 單野就知
下次開post不如放上post頭
已經唔知見到幾多次呢條問題
明明依家興show返真實感比個客睇
啲大brand都冇以前咁癡線
搵完高瘦平影相然後再執爆張相
反而佢地要貼地啲shop就p爆
同埋你永遠搵唔到佢啲products 嘅details相
買完中伏唔比屌唔比換
價錢又媲美門市
咁做生意惡過狗
serco有接受意見嘅 俾人屌完韓國衫quality唔得佢摺左 開自家製 大家話佢啲衫肯定有夾 同model身形差唔多但係唔啱size 而家就搵埋員工開live力證size冇做手腳
係啊,追post啦
人哋成本高佢十倍都唔止
佢賣得仲貴過佢前老闆
好貪錢
serco賣得貴過其他小店我覺得合理 因為佢有俾返相等服務 出貨真係快 cs有問題必答 每件product description當thesis咁寫 韓衫時期成個網都整得好流暢

melody檔雞衫整得仲hea過人地carousell清垃圾
成條底褲形晒形
Serco網站做到好足 佢個網站hea到好多衫連介紹都冇
同埋個網至少show埋件貨detail位比人睇下
唔係個人寫真集咁
岩岩去左木魚間shop個網睇
大佬笑撚左

啲商品簡介打到咁unofficial
仲頹過當年啲人係討論區賣淘寶野
咩質地又唔講
Size chart都冇
一條睇落棉麻質地嘅裙被形容為「成條都係matte質感 望落好眼啞面」
補圖

Btw highlight個段佢講乜鳩
佢唔係話啲人讚佢肥得好有貴氣咩 做咩又減肥根本就介意

又奏摺
可惜依家帝制滅亡左
如果唔係啲皇帝應該會買返條
竟然咁user friendly有個位比人放奏摺
皇帝就可以隨時隨地咁做嘢喇
佢真係文盲到一個點
其實係咪有語言障礙?
佢啲caption睇到好忟
睇完再睇都唔知佢up 乜鳩尤其是"大彈性"哩3隻字,聽到未聽過,開始懷疑自己中文水平係咪唔及阿Melody 皇上好

佢個Story想表達啲咩?
想話自己好Pure到化曬全妝都望落好似素顏?
心口有肉地係唔可以着剩幼吊帶 根本唔夠力托起個胸 所以你見大cup胸圍條帶都係大粗
但屎盤同南瓜珍
我都係憎 虐狗假波珍多啲
抄人啲畫時 已經勁反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞