召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
Charmaine個樣生得好老績 三十幾歲太太咁
真係唔靚
我成日覺得佢地一個二個都唔使做咁
出一兩個post已經賺幾萬
佢咁嘅身形
想像到個畫面
Charmaine嗰個justin係邊個?有冇圖睇下
佢仲要話慣 無一絲驚嚇
大人舞龍舞獅都有機會差錯腳啦

我覺得由佢做呢樣野就要阻止
你做老母都唔出聲 邊個出聲
佢呢d真係出緊事分分鐘仲係拍緊片
係 唔知點解
咁我又覺得有機會個日要拍片咪特登煮囉
都唔出奇
拍片要多啲野睇呀嘛 咪影埋留餸俾個老公食呢part囉
其實留唔留餸我都覺得唔出奇
佢啲片一定俾最好一面大家睇
但未必係最真實一面
仲可能會企喺隔離撩鼻屎

真係好想講佢個身型咁撚bulk 拎住啲mini size嘅袋真係好唔襯
正正常常返工無論英國定香港都會搵倒食
但佢哋喺香港嘆慣 唔覺得佢地特別酸黃會放下身段走去打工 分分鐘諗住繼續KOL生活

而家可能未計掂數 同家樂仔間賣衫舖又無咗 無得cap妹豬水lu
見佢story話過幾日又飛泰國 佢宜家真係一個月至少一次旅行 唔明佢有咩資格呻湊女辛苦
身邊有小朋友嘅朋友反而係想去都無得去 一係仔女太細 一係困身行唔開
2歲小朋友說唔到教
就算佢跌痛左,都係學識點樣跳先唔痛,而唔係唔跳
同埋其實小朋友要跳跳紮係好正常既事,身體需要郁動
唔好覺得跳下就叫曳啦
大家唔好咁痴線啦
話佢唔教仔都算
佢留唔留飯俾佢老公都有得屌
當咗呢個baby kingdom?
發覺痴線西愈嚟愈多心理唔平衡嘅老母
想入嚟教女咁
對任何人育兒都好aggressive
唔係話唔得
但明明有另一個平台baby kingdom
俾你哋發洩育兒/做老婆/新抱心得
咪就係囉 係到講湊仔 俾唔俾個仔跳黎跳去 全部飛哂
真係痴線得濟
留唔留返都要"我覺得"佢有冇
片冇拍又話佢冇留飯
片拍左你又覺得佢專登扮野
不停搬龍門
冇人知答案架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞