召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
孕婦都兼似睡裙
我覺得佢d陰好鬼長就插眼咁
佢靠個陰遮住個額頭 一冇陰 個額頭生到上頭頂個轉
住係韓國6年起碼韓文要流利啦
狗妹連搞韓國居留都要揀投資移民,就係因為韓文未夠好
Ig成鬼日彈出嚟 依家好似仲有個細女,又多一個搖錢樹
佢老母唔識教女
咁細個小朋友唔識分對與錯
佢唔知呢個行為會唔會令隻狗突然間失控
呢d時候都唔阻止佢 連stop都冇講
好彩就話冇意外發生姐 唔好彩隻狗失控咬親個女 真係喊都無謂
不過可能佢老母又會反駁話鏡頭後有教佢 咁呢d我唔知啦
但鏡頭前真係淨係見到佢掛住拍片 冇試圖阻止呢件事發生

利申:冇養狗 唔識分d品種係咪特別純品 有冇攻擊性
佢個細女仲樣衰過個家姐,成個肥佬咁
條褲姚明着都可能會吊腳
係巴西佬唔識韓文先要搞投資 巴西佬喺韓國生活都係靠狗妹翻譯 你覺得佢哋唔講韓文係佢哋生活冇韓國人長期同佢哋長期交流

放心 五眼chinatown班阿嬸阿叔住咗幾廿年英文都係1999一樣正常生活
屌好黑人憎
隻狗係咪拉布拉多黎
唔知係咪巧合 但狗打喊露可以代表佢緊張不安
仲要俾人摵俾人扯尾都係lamlamlam
咁佢真係愈來愈肥
未生個陣都叫瘦呀
而家大山婆 又醜
成日搽埋啲鮮色唇膏 真係搞唔掂
成日都覺得佢地兩公婆係拍片時扮恩愛
以酸黃嘅性格平時應該對佢老公呼呼喝喝
佢一定係公主病啦
屋企有啲錢
同埋佢個豬仔呢 唔係著呢啲靚衫 講英文
根本就係普通人一個 完全唔得意
巴西到底有冇返工?
食軟飯食到咁樣 liz 係到搵個靚仔呀

Nicole 個老公幾靚仔
巴西份工就係daddy/hubby

係屋企有搞音樂 之前話簽證問題返唔到工所以狗妹先搞投資簽證加埋佢個名 咁巴西佬唔使考韓文又可以合法係韓國返工(佢想嘅話)
笑死
一個佢一個Christy真係好想睇吓會寫啲咩出嚟
衰過middle啲濕鳩語錄
個嘴似足阿媽 個仔一定係佢生
同蝦乾一樣
個陣d人成日笑佢煮得好少野食
整麵包好乾好難食

講真宜家大把無飯家庭
肯落手煮野食都算係咁啦
都係嗰句 遇到你唔鍾意嘅kol佢做咩你都有位入

講正明思唔好嘅嘢班護思手係咁搵藉口 xx都屌會唔會多咗 講佢放養湊仔就話人怨婦叫人死返babycondom

上邊先講完Brittany搞隻狗個老母唔阻止 長期都有人屌popo冇禮貌 班護思手又唔叫佢哋死返babycondom傾湊仔經
佢對住客都係咁 粗聲粗氣
個女都係打卡工具 「豬仔過嚟媽咪度~」
之後擺下pose 都係佢老公幫佢影
影完個女都係隊返俾佢老公

點解會搵酸黃 個樣同把聲語氣全部嘢都好趕客 寧願搵嘉樂仔
佢超級大枝野不可一世既樣,呢個kol行業幾時先沒落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞