召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
唔知係咪有Mon post, 即刻post好耐無post嘅料理

戴晒頭盔咁樣話自己暫時冇抖陰ac
又陰啲陰啲咁樣話係咪要開返個官方ac
金鈴啲片一直都唔好睇
Liz最初還好 講緊4 5年前嗰啲片 不過狗妹不了
Kat性格我幾鍾意 不過啲片一時時
Mira越嚟越悶 開始冇乜興趣睇
暫時Kat同Mira間唔中都有啲片會令我想睇嘅
不過要我揀 睇金針菇同有璟好似仲多韓國資訊相關嘅內容
岩岩有專登開返佢個live睇左頭段少少
佢話呢條裙可以著黎出席正式啲嘅場合
grad din都唔會咁著啦
咪教壞妹豬啦
kat好樣但懶音問題非常嚴重 都算係一部份我冇再睇嘅原因
覺得mira同kat都幾似 賣廣告嗰方面啲片都幾悶
Liz好似咁多年都冇融入韓國 不過當初個形象都幾正面 知道佢係世界女同狗妹之後就冇乜睇
呢到係邊?有啲日本feel
狗妹圈子冇韓國人就難融入 雖然對佢來講可能都冇必要

mira kat拍到韓國嘢因為佢哋另一半係韓國人/有韓國背景先有好多題材可以拍
覺得mira同kat都幾似 賣廣告嗰方面

笑死 佢哋介紹老公方式都好似 一個係彈韓國國旗 另一個楓葉旗同韓國旗一齊彈
明知d小朋友放上網就會有機會比人比較
作為老竇老母係保護小朋友嘅 就唔會放佢地上網啦
講得好聽d就親子kol 咪又係當d小朋友係搖錢樹
兩個個老公講嘢都幾搞笑 Josh語言天份好勁
一早都話屎盆遲早實會消費埋LGBT
整件彩紅千層糕就係支持equality, diversity同inclusion真係笑撚死人
賣完啲錢咪又係你條八婆袋晒?又唔係用嚟捐比啲LGBT community 真係唔見得有幾支持
次次都淨係識衝出嚟拎光環
仲有啲色素多到睇見就唔開胃
金針菇好嘈又乜9都讚睇到好煩

奏摺melody 係咪皇帝黎

有冇人知katrina yu個fd咩料話要做香港張愛玲又話一晚賺咗100萬要派錢
屌你句野笑到我仆街
舉報佢啦無牌抽獎
我諗應該連啲男人都覺
出面有親佢嘅post都俾連登仔洗板話佢裝假狗扮大波
佢開戶口寫地址嘅時候咪又係會俾SA歧視
咩人嚟 未見過既
Melody 應該有mon po
即刻po story話自己瘦晒
(無力拎貨 令啲衫好多線頭 質素好差)
Btw唔知佢po得多飯啲定anson lo
段野真定假 比人玩弄感情痴咗線?
乜有人讚過佢個仔咩
我一直都覺得佢仔弱弱地智feel
加埋個眼鏡更加似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞