召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
好似小ck咁
大部分d袋都係咁
咪又係成班妹豬走去買
我只係覆緊: 公屋好多富戶呢句好好尷尬
(太連登

唔認同住公屋唔可以買Hermes
買咩都要理咪癲啦 。
留意到呢度吹奏嘅異性角度都唔吸引
Beth ,p太?仲有係咁搞人工受孕嗰個
反而 俾 人 狂 踩 嘅 雞 Yan PKJ 係幾正

利申 :呢個post唔係for男人睇
出返去
同性眼光嚟講 我都覺得Beth唔啱我審美
不過我諗純粹係Kol易做 呢度狂踩嘅都大把唔正
例如弱智代表melody 整到個嘴成個麥當勞叔叔咁嘅狗妹 老年組藍jade

個人覺得呢排潛咗水生完個女入唔到門嗰個幾靚女
初代pkj都睇得過 不過依家over咗不了
無follow佢ig 想知今次佢又炒咗咩?

咁瘦都着到大肚
下面嗰張成個鄉下師奶
髮型 笑容 衣着 姿勢都好夾
上面講到公屋濫用資料
有錢人都一樣走法律罅,賺灰色地帶嘅錢。就好似所謂麻雀館大王石家族、利希慎家族,靠咩起家?所謂born rich咪又係靠幾代人去洗底,唔好咁天真,啲價值觀錯曬。
琴日話自己live走光,有冇人有backup
咁小ck都冇話自己設計
呢間臭閪野話自己設計呃鳩左成萬人
仲要拎去行fashion walk
俾人踢爆就扮無辜話人惡意攻擊兼射個波俾設計師
佢成日影到件衫個tag就扮走光

Btw終於諗到佢似邊個
原來係似anson lo
一樣咁矯情做作 又鐘意扮柔弱
Ft.好鐘意飯嘅melody
笑撚到仆街
係件衫個tag走光咋 唔係個人走光
佢次次都係咁講 引人以為係佢個人走光
Btw個人走光都冇野好睇啦

淘寶貨式真係成個中國少婦咁
條鞋帶
咩係soft soft straight skirt? 真心問
等等 係唔係另一條裙
我以為佢講緊呢張相入面嘅嘢
心諗又乜嘢自創詞語
藍J同Brandy唔識教女:鬧足幾十個po,符合痴線西內容,唔BK

明思唔識教仔:成班怨婦,返baby kingdom發洩喇

明思又贏感覺上唔話得佢
呢到不嬲對事唔對人
同埋明思親子kol唔講佢湊仔唔通講佢去邊溝仔
藍J同Brandy唔識教女:鬧足幾十個po,符合痴線西內容,唔BK

明思唔識教仔:成班怨婦,返baby kingdom發洩喇

呢到不嬲對事唔對人
同埋明思親子kol唔講佢湊仔唔通講佢去邊溝仔

屌打錯對人不對事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞