召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
發生咩事 點解呢間嘢可以仲未收皮
一路以為抄襲單嘢之後冇人再去買
真係影衰晒香港設計
香港有錢人比你想像得多好多
同埋人哋父母想自己仔女過得好啲又唔得?得佢哋父母先有資格鬧佢哋啃老廢柴,外人講出嚟其實同酸無分別
我自己有閒錢嘅,我都會想佢無憂無慮啦
最有問題係啲仔女養返自己父母 
因為香港人善忘
差幾倍價錢買名牌同款喎
有便宜就自己姓乜都唔知

大家收到啲衫質素參差 有線頭
皺晒好似菜咁 都唔可以怪佢
因為佢太細力 淨係孭到上膊頭
邊個怪佢就係衰人 蝦佢
但唔係話而家增肥成功先大波咩
點解呢啲時候又突然瘦晒咁柔弱嘅?
啲衫有線頭原來都關你唔夠力事
咁你咁瘦咁矮根本唔應該抄前老闆賣衫
賣衫咪賣衫邊個叫佢拎堆衫周圍去打卡影寫真
影完又唔係清楚睇到件衫嘅質料同cutting 都未計條友拉長又就角度
海港城係咪好唔掂
呢d 租戶都比入 搞cheap 晒個場
你係驚佢哋比人打劫,定覺得公屋人士唔配用名牌

前者老實講公屋打劫嚟把撚 大把人同你一樣覺得公屋一定無錢
後者就 佢哋用Himalaya Birkins你可以試下同房屋署投訴佢資產可能超標嘅 其他袋又有咩問題?幾萬蚊~十萬一個袋喺香港地打份工好難買到咩 香港人消費力數一數二高
又唔係偷唔係搶,又唔係攞老豆老母救命錢/仔女讀書錢去買袋
明明啲ig post都冇乜人like
啲款又似淘寶
海港城咁大間公司都唔去fc吓先租出去
行行吓街見到佢間舖即刻覺得成個商場嘅檔次低咗幾級
鄭金鈴搵韓國化妝師黎香港上堂(收費)
其實外國人可以就咁黎香港做野?
唔覺得佢會有幫佢申請working visa
買假袋就話好笑姐 而家買名牌着名牌都要俾痴線西笑 有錢人就讚有氣質 無錢就話襯唔起
條友真係冇病 每一句都係要show自己幾柔弱
應該簽左租約啦
唔係一人一email屌柒海港城
只不過係好簡單地 倫敦嗰啲≈香港公屋嘅地區 大多數治安差 我話打劫又唔係講緊喺香港被打劫
我亦都冇話住公屋唔買得LV
唔明有乜值得過分解讀
想講佢肥仔新台去西班牙個天體沙灘錄撚哂全部人裸體再自己打格
跟住個片尾係到fing 黎fing 去好似覺得自己好撚正咁
其實好多公屋富戶
下 佢每次入貨係人手拎 咁佢啲單都幾少
富極有限啦
喺hong kong land 做marketing
一般啲舖頭唔係會逐件衫qc 盡量剪哂啲線頭同燙下件衫先出貨?
利申真係唔識出貨程序
睇過oyan有條片好似話要買sample返去試洗試材質同手工先
之後先大量入貨再逐件檢查 應該有包埋剪線頭同摺好
嗰時仲心諗原來係咁辛苦
以佢嘅價錢來講
大部份舖頭都會有QC
葵廣旺中價咪唔洗QC
佢前老闆serco都有專門請好多人QC
佢賣衫賣得仲貴過前老闆
但原來無QC 木魚都幾識慳家
笑死 原來啲衫孭上膊頭會變皺/起線頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞