召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
生而為女 我很抱歉
https://lih.kg/3410813

木魚真係為男人生存嘅女性代表
嗰件白色短袖明明可以着正常bra
但佢都要着bra top係入面
貪bra top塊墊厚d?
有冇人知Melody做KOL之前除咗做社工仲有做過咩?
咁嘅光線仲要一路行一路影 梗係影唔到啦
睇落就係好普通嘅銀色 唔明有咩咁難影
同埋個款睇落都好cheap
勁似小學生十蚊八蚊買嚟玩嗰d
佢真係睇淘寶韓國嗰啲誇張女model睇上腦
要有佢lady top張相嗰個胸,下圍細,對波大到正面望係兩邊都會突出去好多,唔應該唔止g, H-I Cup都嚟緊
佢係咪咁天選之人呀 43定45kg有g cup以上
高156但42吋長腳,即係上半身得47cm
佢自己都冇波 咪亂咁幻想啲大波妹係點囉
睇到真係嬲咗 做到咁hea仲要係咁呃妹豬啲錢
不如開個公海post
佢應該覺得自己扮白痴妹 好得意好純情 可以幫佢增加人氣 呃下d小毒毒
一聽到佢講嘢嗰把閪聲 真係拳頭硬了
佢份人勁有個種心機農村女人feel
似係會乘人之危個種人
就好似之前係serco 做學哂人地點樣運作就一野起飛腳自己開番衫店
賣既野同description 又學哂serco

趁係熊仔頭到有小小人氣就mark up好多賣衫比水魚 線頭又唔剪
平日就成日扮無辜扮好難先變肥又亂教人深夜食杯麵增肥
好似話佢間嘢一開始係同serco講賣飾物?人哋都有幫佢宣傳下?好似係咁
之後佢轉個閪頭就賣同serco一樣嘅衫再賣得貴啲,然後就係賣着雞衫嘅自己相配淘寶cheap貨
有冇諗過佢淨係讀過冇做過
一開頭serco未落神枱個時佢都無咁張揚
然後serco 比人爆個時一句聲都無出 之後先唔聲唔聲就轉左做衫鋪呃水魚錢
佢仲要勁有心計成日係ig story扮唔覺意講某d野想顯到自己好pure咁款
我諗如果佢咁樣去做社工
遇到client 求助只會講得出
你唔好唔開心心啦
屌 又係你
私怨撚死開啦
唔意外
澳門人 都算半個大陸人
記得有人爆料話做小學仲話佢心地唔好 但之後無再追post 唔知有無爆多啲
呢個係咩意思有冇圖
佢兩個分別係
一個要面 一個唔要面
屎盤個有錢tb都係啦
硬係覺得佢為咗攞著數先痴埋去
之前條仔開gym先有得出鏡
但公屋就係公屋
真係咁有錢 你會揀住廢老白卡隔離?
生活質素如果剩係睇物質而忽視生活環境
可能錢銀上你脫咗貧 但你思想上仲係窮撚
當然 人各有志 係彩虹邨水泉澳拎住個愛馬仕
你覺得自己威自己叻咪得
次一等係講緊佢哋啲小農基因
大陸收地啲鄉下佬都好有錢
但一開口就知有無文化
屎盤D片唔造作???
係咪未睇過佢去掃墓影記念爸爸D相?
其實佢pkj 加埋木魚呢3隻野都係造作西
都極難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞