召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
所以我成日覺得日本時裝代購最好做
只係搣走價錢牌就得 (本身仲有埋虛線位方便你搣)
膠袋都唔使入本身有埋
QC又本身人地已做好
又未必嘅
好似上面講賣廣告咁 有啲好似hook咁有心思嘅我諗真係好多人鍾意睇 叫唔鍾意嘅人飛咗佢係正常
不過有啲kol淨係成條片廣告乜內容都冇就緊係俾人屌好hea
我自己就唔介意廣告嘅 好似joeman啲片咁我多數照睇飛廣告 睇電視都有告白時間啦

不過咩留唔留飯落唔落薑就真係多咗
係 果時講到話好貴族樣
一開始記錄成長都唔成立
如果係咁 應該一開始就唔public
呢排睇mira啲廣告真係格硬到 寧願佢直接賣廣告
又話咩去濟洲要搽防曬 又擺埋老母上枱 全部片好似為廣告而拍咁
佢呀媽講過幾次話以前好唔鐘意個女
係 平時講到好錫隻狗咁
但之前見有幾條片 個細路女對隻狗又扯又盛
佢阿媽都繼續拍片 無出聲阻止
我鍾意睇水水 好得意 對動物又溫柔
右腳大髀 膝頭對上搞唔掂喎
好重手 彎到
好耐冇睇過佢
搞乜而家整到成個2ne1個朴春咁?
我係呀
我都會認住你架留港hater 東京食柿種
咁啱有睇到
佢著呢條裙郁郁下側面都露左幾大塊nudebra出嚟
上一句講緊條裙好處係後面有橡筋緊啲,所以側面都會貼身
點知有人問係咪會露nudebra
佢先話吖係丫 唔記得咗講都有機會露到 所以側邊可能要痴膠紙嗰啲
之後就停左live再開過 勁好笑
兩位lifestyle都撈偏味濃 揸住架爛仔type r 次次影親老公都係着緊同一套灰色tb棉外套棉褲
自從生意衰咗之後佢啲片越嚟越悶
唔知關唔關事
加拿大之後嗰啲片更加係直線插水
基本上都係圍繞住個老公 個老公好似打屋企工 唔使日日返工可以陪佢拍片
居韓youtuber好似冇乜邊個高質 kat mira Liz 金鈴
kat片大悶 條條廣告又佔咗條片好大部份 唔好叫我唔鍾意就飛因為我飛完成條片都完咗 而家都費事撳入去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞