召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
呢套應該係抄自家設計嘅韓國牌子gangyoung 本身好似都要90usd 佢就賣翻版

幫推
發現條友好鐘意影佢啲鋤頭手指
喂 好唔靚呀 收返埋
剪到咁入嘅要甲藏好深好長手指先會靚
佢啲手指指甲都好肉酸
仲以為好靚好乾淨
純純兔想表達我好pure嫁唔整gel 甲
唔似啲「矯情嘅妖艷賤貨」咁臭雞
整到啲指甲女巫咁
呢條心計女每一個step都係要表達自己好pure好true
人間melody呢個稱號真係當之無愧
上面張相個重點係條gap 影到個頭咁曚不如唔好影
之前唔係有人post過佢賣護髮用品廣告咩
依家又幫第二個牌子宣傳咁唔道德
醉翁之意不在酒
「條女對波好撚正 又白又滑仲咁撚大 j到精盡人亡喇女神夢雨係新一代洗面奶呀
佢本身係片嚟嘅 cap得矇姐
不過條片構圖重點都真係唔係頭髮
原來係片黎 點解佢而家個樣好似俗左咁多 d taste 又咁差 講真佢個樣好似carry唔到呢d style 搞到成個農民工咁 連小紅書style 都唔係
bad taste冇辦法
唔係點交租養老公同兩個農村兒童
琴晚有睇過佢去濟洲玩 賣防曬廣告但塊面油到反哂光
佢嗰支防曬我用過塊面勁敏感會好痕
算唔算直線話之前代言隻洗頭水冇用
仲有要朋友買先捨得搽好d 個頭?
絲打有taste
你自己消委都未報 美容院都未處理就周圍講
唔係幫住佢 但你d 處理係咩事
頂cap帽唔襯條裙
條裙又唔襯件梅菜咁嘅恤衫
對拖鞋同個袋又突然之間渡假風
又完全唔襯佢成身其他item
9唔撚搭8時裝車禍咁仲夠膽死出po
做埋啲笑到見牙唔見眼佢狀表情
佢應該以為自己好pure好無害好靚
@sony pr team
關於佢嘅行為舉止
大家都心水清
屌你係真弱智架喎 你個post 淨係寫左開頭美容院reject 你 你後面有發生咩事完全無講過喎
仲有你自己咪回左會去消委會即係未報啦

唔好撚阻住呢度討論推返你自己個post 啦

你話開美容院唔呃呢啲傻閪呃邊個柒下柒下咁

米奇同木魚真係難分高下
上面Bra邊都露埋出嚟下低嗰嚿一定係膝頭哥嚟
以家啲所謂kol街邊阿嬸都搞自己品牌
賺賺埋埋就供佢買名牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞