召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
佢本身個嘴都係咁
本人自帶呢個filter
gangyoung唔係交叉綁帶同埋有啲拼色好睇好多
點解你會知未處理?你係美容院啲人?
係囉,你算唔算指証緊Ginkx Beauty 呃個位事主呀
其實呢個post 都係推kol開嘅舖,點解唔可以係度討論?定係你係自己人所以咁抗拒呀
有露bra邊加埋你啲示意線條 我終於識睇pad波喇 多謝絲打
仲要日日拍片影住自己對波彈吓彈吓
影埋自己除剩個bra
一係你就大大方方唔介意比男人睇
明知影出嚟就會大把狗公DM
木魚mon post 當business advice
抄完你前老闆
而家要抄緊痴線西笑你嘅大肚婆裙
大肚著排骨人著得落嘅衫?
上面講法國cherie 突然記起佢有一年去加拿大旅行扮晒返自己屋企探妹 所謂阿妹係契妹同佢冇血緣關係 痴人哋屋企住當左係自己屋企咁po ig

究竟法國cherie有幾唔見得光先要周圍喺人哋屋企影相po ig扮自己屋企
好似住調景嶺公屋嘛
askfm年代比人講完就起晒鋼問人住公屋有咩問題
娘家喺調景嶺「政府樓」 但同佢老公結咗婚冇搬出去住咩
典型大陸女人打扮
(成身風格都9 唔搭8 JM9 style)
啲大陸喱好鍾意乜都加cap帽
同埋啲衫無一件係搭
係旺角見唔少
啱啱撳入去睇 8個story 4個都係影手指
Melody 除咗鍾意show食白飯 第二應該就係show手指
但佢d手指又唔係靚 甲型都幾柒下
佢老公應該都係住公屋住公屋真係冇問題 但好明顯佢都睇唔起自己
諗起佢去私樓幫人補習 次次都喺架𨋢入面打卡 好好笑

呢set都好雞味濃
唔係露得多就靚架
身材氣質跟唔上 又唔識襯衫 真係顯得好俗
話晒都係ig shop店主 好心佢學下襯衫啦
襯咩都係著bra top
鞋就永遠都係嗰對啡色拖鞋
唔知點解好似漏m之後搵件衫綁係腰
啱啱睇完佢post適合大肚婆著嘅裙嘅嗰個story
就即刻走過嚟痴線西睇下有冇人講佢
勁多女就咁著bra top出街 其實好肉酸尤其佢最鍾意著嗰種起角pad嘅bra top
唔知佢真係無波定胸型柒好心有返啲自知之明著返個正常bra啦(唔係push-up bra)

仲唔係臭雞裝
楊屋道街市啲企街呀姨
得個米五幾點影到咁高
希望melody 出個p圖教學
好人好姐扮雞
melody啲相係男友人定係臭anna影 點解冇人同佢講衫同pose都好炒車 幫襯佢嘅女仔係咪想跟melody扮雞
應該都真係大把人覺得佢真係好Pure好靚
呢個咁嘅Post都萬幾個Like
佢有Mon Po都笑鳩返我地 吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞