召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
嘉盈都唔好得幾多啦 次次話人歧視佢mk無讀好書又話唔靠身材 成日sell自己有內涵 之前試當真條片講佢細佬DSE 個個連登仔即刻起勢讚佢
而家比佢恨到成日上ViuTV又有節目做

諗起上年最初木魚開ig shop都會八卦望下佢賣咩款
點知見到呢個story 心諗有無咁勁 名牌袋都唔想用
一睇 頂佢個經理人黎既
(太耐無睇木魚ig同佢間ig shop 唔知仲有無出呢d假comment既post)

個陣初初開店佢會repost 客人story
好多都無遮樣
睇得出好多係讀緊中學既妹豬黎架
佢係咪又係有錢女黎?
見佢開箱hermes袋條片話第一次用自己嘅血汗錢買貴袋
先前一直都係用屋企錢買
你係想引戰?冇撚睇清楚上邊講緊咩亂咁屌人白卡

上面講緊屎盤做作得來活喺自己世界我就係咁吹咩 melody扮嘢得黎又唔俾人笑 咁樣睇後者比較乞人憎
spoon俾人屌足咁多年佢都繼續我行我素 咁都唔係叫活喺自己世界?
佢本身都係澳門人
你冷靜啲先唔洗為咗撐盤咁勞氣嘅
係係係你啱你啱盤兒係純活喺自己世界 冇做衰嘢 冇呃
不如你講有邊個kol冇呃水魚
認真 佢似有讀寫障礙
隻隻字都明 加埋一齊就唔明
大部分kol都有呃所以盤兒賣吓綠水糕呃少少都可以justify到嘅多人做就可以合理化 又畀你啱多一次唔夠你講
由頭到尾都唔係講緊呃水魚 一路講緊邊個做作乞人憎啲你就拉落去呃水魚 你開心就好
有冇留底?
真係最鍾意呢張
R爆頭 佢個樣啱行可愛清純路線 扮高扮大波賣性感做咩 多咗
一定係想拎香港護照先搞啦。韓國護照一定拎唔到既,巴西護照又咁西難用
乜鬼soft soft
咪就係淡金色 / 香檳金
Melody要睇多d書 豐富下詞彙
佢究竟有冇讀過書
下,原來有degree
之前好似有絲打話有fd識夢雨真人
係大學同學
話夢雨現實真人講嘢冇咁1999或者咁「蠢」
懷疑佢依家講嘢1999 份人蠢下蠢下咁都係佢嘅人設
成日見到佢都覺得好似東門賣衫嗰d 大陸妹
硬係有陣除
做kol呃試用就話呃到人姐
相由心生無得呃
班pr都on9 搵個呀嬸賣廣告
依家似智障多啲
入咗去睇 終於見到soft soft straight skirt

個description係咪同啲妹豬講:
想做我就買呢條裙啦
返咗嚟香港就做唔到所謂「在韓YouTuber」
頂 得個四行 仲要言之無物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞