召喚痴線西 (233)

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
讀書咁叻走去做marketing
癡線確保件衫喺最好condition下賣俾客人應該係店主嘅責任 而家竟然叫個客唔好介意?賣衫唔識QC真係好濕鳩
佢出呢個story都幾撚好意思
Cls 咁樣做生意
又冇清晰product相 又冇QC 又擺到明有線頭
世界級
咁啲袋唔係孭上膊頭要擺喺邊 即係如果我夠大力就可以擺上頭頂住定點我唔係好明
比起上膊呢個咁唔make sense嘅理由(佢份人本身都唔make sense)
反而比較驚訝咁撚厚臉皮話畀人知自己唔qc
仲要懶q 輕描淡寫咁講
好似有恃無恐 講到明
「我係kol賣嘢就係咁嫁喇 係咁貴呀啲衫係cheap呀又咪係大把人買」咁
好想佢收皮
你買完返屋企自己剪下線頭燙下就冇問題唔使擔心!!😗
最中意抄sandro 同 maje 但完全冇法國優雅嘅感覺
好鐘意睇肥豪,但見親啊「天真可愛」夢雨就熄
有無人知點解liz咁想幫佢老公整香港身份證?
咁唔係富豪買Hermas原來又唔得嫁 我要買咗邊層私樓先買得?
仲癲撚過Hermas啲SA,嗰啲最多用配貨去篩選消費者,而家連住公屋都比人篩走 痴撚線
冇話唔得 我淨係話住公居富極有限咋啵
勁多人負皮我 又再證明呢度係吹奏有錢人,睇唔係窮人
買個名牌袋都要講階級 咁公屋都買得iPhone macbook啦,用小米算把啦
公主病到咁 連客都要就返店主
係啊係啊
咁住公屋買愛馬仕又有咩問題啊
自己睇錯覆錯人仲要拿返渣沙
係吹奏屋企有錢born rich嘅人 靠自己搵錢就係呃水魚 靠男友老公就話人做雞被包 屋企冇錢是原罪
香港護照好用啲
唔夠力咪搵車仔拉 點會fing 上膊頭
講故仔都唔用腦
因為佢好瘦弱 所以大家唔好介意
雖然增肥成功(變咗D cup)
佢係咪當咗啲女都係佢平時嗲開嘅男性友人
呢句真係好尷尬
巴西佬要坐夠七年先有護照 佢哋都搞緊韓國居留點會恨要廁所板 有身份證陪老婆出入香港方便啲
佢咪就係話住公屋買愛馬仕有問題 之後人哋話公屋有好多富户,一樣買得起名牌,你就話富極有限 根本你都覺得有問題,死都唔信公屋人士買得起袋
仲扮嘢 邊個嗱番渣沙啊
屌你老母Versace狗屎垃圾都請
第二張啲牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞