歌手情願上《小薯茄》,也不會想到要上TVB《勁歌金曲》。

781 回覆
732 Like 27 Dislike
cls細show特登買飛入去聽
i mean 諗計決策果班老而不
同當時四大嘈交係轉捩點
不過環球開價都唔係合理
學大陸«我是歌手»
據悉無線高層看過有關片段後怒不可遏,上週即召開內部會議

句野熟口熟面
乜嘢節目嚟?
咪勁歌金曲
所以點解咁多地方電視台都係可以百花齊放
係香港先咁垃圾 一台獨大
係 YouTube 叫唱片 upload d 歌同 mv 上去做 matching
match 到有人盜版就可將人地果條片下架定放廣告收錢
自己上正版都可以收錢

除此之外,佢哋認為TVB Say Sorry,大方俾歌手上唔同平台,就可以當以前行為冇發生過
有閪用咩,搞死左樂壇,影響力大不如前先想黎扮救世主
仲有死者(哥哥)救環球
寫個個咁撚過分 乜撚野叫情願上小薯茄
小薯茄高幾廿班
咁單立文代表作係愛回家、侯賽因,定一堆三級片?
一定係我個名
此次革新亦體現在節目形式上,每集除了邀請不同歌手演唱其新歌,也設立多個新的節目環節,更會邀請由其他音樂人組成的「音樂導賞團」和現場觀眾作出評語。

原來玩埋啲咁嘅嘢
當年如果hktv 開到台,有競爭下佢一定都會有進步,唔會退步到今日咁

亞視廢廢下,出過百萬富翁同亞洲星光大道,都係令tvb有反應先出到一筆Out消同超級巨聲

但間老野電視台為左保住自已既利益,想玩獨大,理撚得hktv死,結果而家自已食番曬惡果
不過佢哋都有選秀節目,啲參賽者冇乜聲氣

佢哋資訊節目好好睇
真心勁
連台灣過黎開show既 都要上小薯茄
最後既光輝係搞流行經典五十年
完左好多人既夢,請到容祖兒古巨基梁漢文,甚至Michael learns to rock 上黎
有競爭先會有進步
以前tvb點解會有咁多神作,就係同期有亞視同佢鬥
個陣屋企會專登轉atv 睇我和疆屍
打算有啲創新,結果撚狗咁款。學下Chill Club咁成晚不斷唱片咪算囉
有心搞既就唔發牌 個時仲要突賣盤影視 申左5年得個吉
冇心搞既就係俾乜野開電視 rthk 31 32每日平均收視都唔知有冇一點
不過如果有左hktv 又可能唔會有viu出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞