歌手情願上《小薯茄》,也不會想到要上TVB《勁歌金曲》。

781 回覆
732 Like 27 Dislike
曾經有搵過環球歌手Oscar Tao拍住Eric Kwok同糖好做主持
*糖妹
相比起黎 個陣容真係十分弱
又去返原本個問題
係tvb 高傲唔搵人上黎
定歌手不屑上去?
實際係知cc捧獍效益唔強
索性搵晒獍猎狗帶班友拍劇最易谷
其實個環節肯定唔會last 得耐
Gigi個市場重心係鄰國
呢d豬頭骨邊會成日得閒拍
黃慧君有份拍呢d
可能同啲唱片公司傾唔掂數
你睇cctoy連假新聞都可以二千正皮就知香港人嘅未來係點
一pat屎

不過真係無tvb 咁臭咁解最新走去拍左套跟大同風格既,比人屌到開花,入選世紀爛劇

唔駛諗住拎viu做遮醜布啦,由風光到而家咁折墜,TVB 都係自己拎黎柒
單立文都唔夠班?
唔知佢咩料?
TVB唔做勁歌咪好
個監制而家過左viutv搞造星同Chillclub
而家晚晚見到佢
其實真
Jf
仲係玩自己音樂=
而家嘅側田咁

佢可以好似以前嘅側田咁作到多d k歌就好
鏡粉viu粉
你地唔係好鐘意講完粉之後加一堆起底黎加強說服力既咩
咪睇下咁多個viu post有幾多個

搞好樂壇153講架喎
個陣(21年年尾)仲話勁歌演鬥廳聲夢係重頭戲
1年多d之後
演鬥廳演左幾耐?
聲夢1咁岩有noise, 跟住junior又想食多轉, 而家年接年又準備緊第3
一開始係咪重點搞好樂壇唔評論冇謂估亦都冇答案

勁歌改革完叫做豐富左
之後唔知咩原因(可能收視)不斷縮, 後期試過1星期做得十零分鐘(15分鐘都冇)
到而家冇埋, 當然冇話冇埋唔一定係有問題, 開另1 d音樂節目咪當新野
新野=好耐之前勁歌吹水part+數榜+jam歌
換晒另1堆主持

gi心批之前講係比佢d fans來信留言
唔係讀者來信+gigi讀only
隔兩日轉玩法跟唔切咁我sorry番
佢話佢當時一首代表作都冇

唔係話冇聽過佢嘅歌

姐係話佢唔行主流路線 好難發圍
呢個御林君Viu盲反嚟,好撚煩
小翡翠:樂壇亂象
嚴重違背「大一統初心」
嚴重威脅「翡翠主權」

佢彈bass架wo

你以為佢歌手?

豈有此理同下雨天咪佢隊野
佢彈bass架wo

你以為佢歌手?

豈有此理同下雨天咪佢隊野

佢彈bass彈到出名已經好好啦
你都未必噏得出dj rb 個bass咩名
TVB新一代演員人氣已經唔及小薯茄成員,嘉賓數量又唔及小薯茄,連廣告都唔及佢哋
中國人基因係咁
阿lun?
係 花蛆d造星comment就係咁
其實viu攞tvb做遮醜布仲多,大家都唔可以無左大家
點睇新節目有個環節叫Gi心批
係炎明熹讀fans信環節

https://youtu.be/mx87daC32WI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞