歌手情願上《小薯茄》,也不會想到要上TVB《勁歌金曲》。

781 回覆
732 Like 27 Dislike
明明以前係靠晚吹搵啲爭議性嘉賓例如撚到周永恆嬲到走
同埋真PK呢啲低俗痴線節目先引到人關注
上面咪有人答左
咩叫點睇
你可唔可以回應返我指出樓主為左吹捧國務viu作假新聞嘅論點?
當日TVB拍“網絡挑機”就係諗住落班YouTuber面,串佢哋拍啲嘢唔夠班,睇唔起網絡文化,點估到今時今日要淪落到要藝人做Youtuber,仲要人氣不及試當真同小薯茄
豹哥都要比人judge 音樂上冇代表作
呢啲野搶唔到灘就無
viu都冇人睇
開荒期大牌個啲點敢上去
一陣為出現半個鐘俾黃豬唾棄,搏唔過
無咁多個張敬軒有金身光環
大牌個啲通常上其他節目,籌款綜藝或者專訪之類
我咪貼左佢wiki
咩叫冇人講?
音樂學院導師
行內受尊重
都叫冇資格
定你連登仔唔識就冇資格?

咁上面的確係有人不斷提cc wo
咁講tvb又要提cc?
你係盲撐國務viu咪出聲lo
所以你咪道出左點解豹哥勸jf要跟返主流嘅背後意思lo

你唔做返香港主流嘅野
根本好難大紅大紫
我一集愛回家都冇睇過
所以對佢印象一定唔係愛回家
HKTV 亞視我上面亦有提

三者都有做得好與唔好既地方,但TVB由亞太區霸主淪落到今日咁,最大部份係衰係自己手
你覆嗰條友 有份吹姜濤喺黃 咁你知佢咩料啦

係係眼中冇人聽=垃圾
咁你咪知點解豹哥語重心長屌醒jf要跟主流lo

你同屈dee個老婆d歌夠冇咩人聽過啦
唔通又係冇人聽=垃圾
所以咪成日話你岩
我駁唔到
唔該樓主pin this
佢彈bass架
唔係歌手黎

下雨天lo
到今日仲唱緊
成個班底形式都換仲想點
音樂節目要行鋼線先叫全新咩
咁唔開荒期囉
其實一樣成立,歌手都係唔敢去
都話咪推
你quote緊嗰堆留言無一個係話佢垃圾
人地同你嘈緊有無代表作 你spin撚到知風向唔知去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞