[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
用PLUS玩
電話舊電可以捱幾耐
另外有冇好尿袋推介

DANBOARD 紙箱人 幾年前買左個用到依家
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

睇YOUTUBE見日本仔改裝埋唔使入電
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

想問一下 人物22級
用WeCatch 睇過附近有隻90iv既寵
但係捉完係game度睇評價 只係高過50%iv
究竟係咩問題?
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

我同我fd買個個叫遊戲機周邊成品配件
如果要改要加錢,同佢講明
想問一下 人物22級
究竟係咩問題?
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

光合作用?
想問一下 人物22級
究竟係咩問題?

死臭雞

又nice又great都煙
想問一下 人物22級
究竟係咩問題?

其實我都唔明, 以前不嬲一個點既寵係同IV 但唔同人唔同CP.... 而家改左setting?

好明顯啦
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

光合作用?

改左用USB叉電
想問一下 人物22級
究竟係咩問題?

]

其實我都唔明, 以前不嬲一個點既寵係同IV 但唔同人唔同CP.... 而家改左setting?

1-29 lv/ 30lv+全部各自唔同iv cp 技
咁點先可以快速升上30級
咁點先可以快速升上30級

玩多啲
岩岩食完飯落樓下玩發現有隻利基亞
仲見到有17個人準備打 點知就不停彈app
最後人地夠鐘開波 我仲係彈緊game
終於有老班raid 好撚耐無見喇老友
仲未有高iv老班 希望收工落去夠人打
有冇人試過係同色GYM打RAID, 但冇GYM control 既bonus balls??

好在最後都捉到

有 成撚日係咁
BTW 終於見到今日第一隻臭雞 不過個位唔知有無人去
岩岩食完飯落樓下玩發現有隻利基亞
仲見到有17個人準備打 點知就不停彈app
最後人地夠鐘開波 我仲係彈緊game

今日係有D彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞