[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
雖然捉得一隻冰雞,但已經決定唔再捉冰雞,今日攞左pass之後聽日先用黎捉火雞,火雞好似係火屬黎講最強同dps好高

美國31號係香港8月1喎
次次高iv利都煙
有冇捉冰雞教學?

撳粒波
掉落佢度
Tg個raid係咪有問題,冇報任何野?
有冇捉冰雞教學?

撳粒波
掉落佢度

答佢睇運實際d
仲有冇邊個tg報5星raid?
終於捉到卡比獸
捉左隻2042利基亞
但計出黎得91%既屌
屋企附近出利基亞
但硬係覺得會冇人去人去條村打
捉左隻2042利基亞
但計出黎得91%既屌

我捉左隻2026計出黎係93
wecatch有冇得set通知距離 所謂既附近都好唔附近下
捉左隻2042利基亞
但計出黎得91%既屌

我捉左隻2026計出黎係93

我第一隻都係2026 93%
等我頭先仲開心左陣
屋企附近出利基亞
但硬係覺得會冇人去人去條村打

今朝屋企附近出果隻來來回回出房入房左10幾次,電都無左50%先夠人打
長沙灣利
有無紅隊去?
雖然捉得一隻冰雞,但已經決定唔再捉冰雞,今日攞左pass之後聽日先用黎捉火雞,火雞好似係火屬黎講最強同dps好高

美國31號係香港8月1喎

係咩 咁今日打多隻先

Topic名都寫左,唔派 俾你都唔得啦
打 火鳥 隊伍,請立即準備!

以下以高血/防,容易入手為依歸,高手可以無視...

1. 滾動岩 (落石 + 尖石攻擊)
(Rock Throw + Stone Edge)

2. 水伊 (乜都得,2格技可能更好)
(Whatever, 2 Charge Move is better)

3. 班吉拉 (咬住 + 尖石攻擊)
(Bite + Stone Edge)

4. 雷伊 (乜都得,2格技可能更好)
(Whatever, 2 Charge Move is better)

5. 電龍 (充電光束 + 電磁砲)
(Charge Beam + Zap Cannon)

6. 鯉魚龍 (咬住 + 水砲)
(Bite + Hydro Pump)

↓ 尚可,Not Best ↓
7. 背背龍* (水槍 + 水砲)
(Water Gun + Hydro Pump)
↑ 尚可,Not Best ↑

絕對不要用幸福蛋
打 火鳥 隊伍,請立即準備!

以下以高血/防,容易入手為依歸,高手可以無視...

1. 滾動岩 (落石 + 尖石攻擊)
(Rock Throw + Stone Edge)

2. 水伊 (乜都得,2格技可能更好)

3. 班吉拉 (咬住 + 尖石攻擊)
(Bite + Stone Edge)

4. 雷伊 (乜都得,2格技可能更好)

5. 電龍 (充電光束 + 電磁砲)
(Charge Beam + Zap Cannon)

6. 鯉魚龍 (咬住 + 水砲)
(Bite + Hydro Pump)

↓ 尚可,Not Best ↓
7. 背背龍* (水槍 + 水砲)
(Water Gun + Hydro Pump)
↑ 尚可,Not Best ↑

絕對不要用幸福蛋

用多次菊石獸啦
又唔驚佢技又克佢
cp又唔低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞