[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今日打隻利基亞用小號30lv (只行左100km)
用以下打:
1. 3100斑
2. 2600水伊
3. 2200背
4. 2400火伊
5. 2900卡
6. 2600蛋

19個人打, 死剩2個人
即係其他17個人D野重廢過我呢D

呢D升到30唔算高
班友一尾係追神獸
吊, 又煙左, curve ball都唔撚識
打冰雀就用利基都唔知有無升過既
比你一堆神獸無塵升, 唔識用都係垃圾

仲有個阿叔就係唔識玩既例子
打完boss好心提佢,有隻腳底100行路草
佢話我唔捉呢D我捉神鳥
拎住2部機捉幾多都無用啦
第時有水君打, 草系不知幾好用
尋晚發夢有得捉固拉多笑醒左
用以下打:
1. 3100斑
2. 2600水伊
3. 2200背
4. 2400火伊
5. 2900卡
6. 2600蛋

呢D升到30唔算高
班友一尾係追神獸

佢話我唔捉呢D我捉神鳥

好多人連最簡單既利用低D Level既raid去提升自己戰鬥能力都唔知
臭雞完左? 附近出返正常raid

有呀
去緊

有呀
去緊

臭雞

有呀
去緊

臭雞

食屎啦
11個波全curve great x9 excellent x2 煙左

有呀
去緊

臭雞

食屎啦
11個波全curve great x9 excellent x2 煙左

RIP BRO

有呀
去緊

臭雞

食屎啦

施主, 成個星期仲未睇化咩

咁撚熱捉唔到都要屌下

有呀
去緊

臭雞

食屎啦

施主, 成個星期仲未睇化咩

你個名

三十三層 好鬆化
用以下打:
1. 3100斑
2. 2600水伊
3. 2200背
4. 2400火伊
5. 2900卡
6. 2600蛋

呢D升到30唔算高
班友一尾係追神獸

佢話我唔捉呢D我捉神鳥

好多人連最簡單既利用低D Level既raid去提升自己戰鬥能力都唔知

打得三星既起碼三個人先打到,我個小號都想捉多幾隻怪力去打班吉
之前試過一條友打怪力完全唔掂

不過講緊個班廢佬極都係Lv 38以上,三星呢啲廢野佢地邊睇得上眼呀
所以大家真係盡量Group埋同色人去開私人Group打好過啦

今朝打利基亞,一開波見到三隻吉利蛋,係一開波呀
唔係趕住返工兼見到係同色塔我一早走左啦
剩番三十幾秒先贏到
乜利基亞cp2023唔係iv 91.1咩?
但係allg又話86.7
信邊個好

online 版 allg 定 offline

最近用返,真係上癮....
想問危唔危險?會唔會check得好嚴ban acc?
申利:只睇iv 同d 技既dps

我一路都係用佢無ban過
啱啱9點打完九龍灣MTR隻急凍鳥CP1655,黄Gym有10個波,用左5個左右搞掂,今日終於捉到第三隻...

利基亞仲係0....
急凍鳥
冰凍小精靈
操縱冰的傳說的鳥小精靈。因為拍動翅膀就能冷卻空氣,所以據說急凍鳥飛過的地方就會下雪。

打得三星既起碼三個人先打到,我個小號都想捉多幾隻怪力去打班吉

不過講緊個班廢佬極都係Lv 38以上,三星呢啲廢野佢地邊睇得上眼呀
所以大家真係盡量Group埋同色人去開私人Group打好過啦

剩番三十幾秒先贏到 [/quote]
之前為左幫女朋友整勁D 又唔想用自己AC去同佢打三星
用左兩個21 LV既AC去打d椰樹返黎, 跟住3個ac去打怪力

剩番三十幾秒先贏到

用左兩個21 LV既AC去打d椰樹返黎, 跟住3個ac去打怪力
啱啱9點打完九龍灣MTR隻急凍鳥CP1655,黄Gym有10個波,用左5個左右搞掂,今日終於捉到第三隻...

利基亞仲係0....

一鳩樣,求開圖咋我

巴打你意思係增加實戰經驗定係打得RAID多真係會有加成??

姐係好似去打雷伊拎去打雀都有用啦...
d人求其拎幾隻吉利蛋走去癡raid跟住小小貢獻都冇真係屌佢老尾

剩番三十幾秒先贏到

我個小號其實係我細佬個AC,佢唔玩俾我攞左黎玩
我又唔想因為咁而開咁多小小號、小小小號,所以現階段都係盡量捉野升Lv算
附近一隻臭雞都無
急凍鳥最後今日啦
火鳥聽日殺到埋黎
台狗是否可信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞