[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
真係激鬼氣 成日都自己一個拆人塔但第一個比人踢返落黎
升神獸到30LV 要66粒 三雞三狗 要330粒 好似養唔起

有無大師分析下應該點投資最抵屌?

d神奇糖果都唔止330啦

其實最難係升dust
n記再唔開stardust event應該又會有退坑潮

前幾日先完咗2倍經加2倍塵
有心要又肯課金加勤力應該都有大把

幫隻寵升1LV已經要5000~6000STARDUST
之前雙倍都係100→200
20→40
儲得幾多

頭先撞到個話有百幾萬塵 應該係全職獵人

百零萬塵其實唔難,30 level左右都有
只要唔追高iv,等高cp先進,啱技先再升
慳好多塵
尖沙咀鐘塔 11個波都捉唔到利

又有新花名
(速成撳錯字?)
見出火雞終於捨得回鍋 想買隻plus玩下 行左轉高登都無 有無清知邊到有

我估熱線 全線都重有既
試下去信和底層睇睇

觀塘廣場最頂層平

幾錢?

話說岩岩收工,約左2個fd去打火鳥

去到沙田某個point, 我同2個fd入左場
2個fd都有老班SE部隊

結果入到場,得13個人,跟住就好笑啦

有個廢中,係咁EE哦哦,得13個點打呀,係咁叫人退場,等多D人啦

我同2個FD冇理佢,照打,入到場得7個
跟住個廢中係咁望我地打,其實都打得贏,火鳥講真唔叫難

屌佢個死廢中,一見到我地好似打得贏就係咁叫人入返場,我同fd嬲嬲地,退9左場
我地就諗住走去食下野,轉頭先再打

跟住個廢中係咁屌柒我地

累人累物
我實屌柒佢地

我個fd hea玩,得26定27 lvl
早兩日一齊捉冰雀,見識到神技(相對我啦)
佢連班都無隻,啲寵仲幾廢
但下下大技都避到,有一場捱到last幾%
再唔係死晒6隻都即刻換寵再入
唔駛成日14,5人場打到最尾得返一兩條友
呢啲先係好隊友
點解成日避左招都係死,明明睇Q住佢冇連續出技
升神獸到30LV 要66粒 三雞三狗 要330粒 好似養唔起

其實最難係升dust

20→40
儲得幾多

講起stardust double
有無人發覺前排double唔係真。double
原本100/300/500 (進化)
只係變200/400/600
條programme根本用緊未改版之前果條
全部加一百就算 有無咁懶

咪鬼再玩 gym 啦, 根本對正常玩家唔公平
90% 以上係飛狗 , 又批底又可以秒入 gym , 玩嚟都哂氣

無玩gym 好耐

而家拆gym好似難過以前

90% 以上係飛狗 , 又批底又可以秒入 gym , 玩嚟都哂氣

無玩gym 好耐

有得遙距又有金提,點玩

其實最難係升dust

20→40
儲得幾多

百零萬塵其實唔難,30 level左右都有
只要唔追高iv,等高cp先進,啱技先再升
慳好多塵

貪心升曬D自己鐘意既
依家完全唔夠塵升野
老味咁捉都係得雞碎咁多

無玩gym 好耐

有得遙距又有金提,點玩

全部設定都係明益飛狗
開始懷疑啲飛狗係咪 N 記自己製造出嚟

人既話,個塔一早俾人拆左
飛狗就勁耐都無人打
仲未捉到隻高 iv 卡比獸
肥仔卡 就畀班臭雞迫害到近乎絕種
好懷念肥仔卡

今日用卷捉左隻
係街隨機出果D差唔多絕曬種,都無心機去搵
好懷念肥仔卡

今日用卷捉左隻

依家好難遇 我寧願少啲 5 星 Raid

間唔中我都寧願捉下老班,卡比呢D4星博下高IV
不過成日都無人打
好懷念肥仔卡

今日用卷捉左隻

不過成日都無人打

之後就哂鳩左張卷

無玩gym 好耐

有得遙距又有金提,點玩

狂送金俾人
好懷念肥仔卡

今日用卷捉左隻

不過成日都無人打

想打隻老班都冇

其實最難係升dust

20→40
儲得幾多

我由出game玩到而家,中途有好幾個月極少玩,而家都有百幾萬星塵

利申:未用過
請問點先可以預計到捉精靈時候, 啲精靈幾時會攻擊
幾隻急凍鳥, 利基亞同火鳥都打走晒我啲精靈球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞