[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
[blue][size=4]打 火鳥 隊伍,請立即準備!

[b]絕對不要用幸福蛋

重點
而家啲神奇糖佔咗好多位,應該俾邊隻食好?
利申:未有班吉拉

睇番上一頁最尾個堆打火鳥既寵,餵俾個堆啦
小拳石既糖邊到多呀 有無巢?

你有由基拉都可以換定先嫁姐
兩急一班 淨係捉到隻班

我要冰鮮雞阿屌
捉左咁多日,無運遇見100,98已滿足,休息等火鳥(利申紅隊)

之前活動300米1粒儲左好多

之前活動300米1粒儲左好多

小拳石找到1顆糖果
小拳石找到1顆糖果
小拳石找到1顆糖果
小拳石找到1顆糖果
小拳石找到1顆糖果

瘋狂loop...0.3km
唉,無星塵
果然個個都帶小拳做跟班
好想升我隻100iv既滾動岩呀 已經急不及待想玩玩了
冰鳥真係難掉過銀鳥好多
好難great/excellent
冰鳥真係難掉過銀鳥好多

個圈圈細咁多
冰鳥真係難掉過銀鳥好多

同你相反
出邊熱到呢
懶得出
第一次捉老班
隻野鬼咁生猛好q難掟到佢有圈果陣
好彩都捉到
第一隻
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/6qax52/dr_strangeivs_or_how_i_learned_to_stop_worrying/
好文
講緊唔同iv其實差幾多
有時野生捉到高CP又唔太差iv 其實用得過
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/6qax52/dr_strangeivs_or_how_i_learned_to_stop_worrying/
好文
講緊唔同iv其實差幾多
有時野生捉到高CP又唔太差iv 其實用得過

晒氣
太多強逼症人士
今朝1個鍾就收左我皮,熱到
而家打班真係慘過食屎
冇乜人打,D人見少過10個就係咁走,仲要得180秒
最重要企左成粒鐘係咁F5到終於打完仲要煙埋
中場休息
轉頭CHARGE夠電再出 人同機都要差一差
屋企附近有老班 但個ac 放係係ipad +今日又焗又熱

我放棄左呢個機會 利申:有隻25xx cp 老班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞