[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
請問點先可以預計到捉精靈時候, 啲精靈幾時會攻擊
幾隻急凍鳥, 利基亞同火鳥都打走晒我啲精靈球

攻擊就完果下即刻掟波

攻擊就完果下即刻掟波

火鳥呢招一半一半
試過幾隻臭雞都識低飛二/三連擊

係睇佢攻擊完 就扔波
唔係估佢幾時攻擊

仲有 , 記住係「攻擊」 唔係 「跳起 / 飛起」

「攻擊」 係有聲
「跳起 / 飛起」就冇
話說岩岩收工,約左2個fd去打火鳥

去到沙田某個point, 我同2個fd入左場
2個fd都有老班SE部隊

結果入到場,得13個人,跟住就好笑啦

有個廢中,係咁EE哦哦,得13個點打呀,係咁叫人退場,等多D人啦

我同2個FD冇理佢,照打,入到場得7個
跟住個廢中係咁望我地打,其實都打得贏,火鳥講真唔叫難

屌佢個死廢中,一見到我地好似打得贏就係咁叫人入返場,我同fd嬲嬲地,退9左場
我地就諗住走去食下野,轉頭先再打

跟住個廢中係咁屌柒我地

on 9 仔黎

今日我8個人都打到
用個小號得30LV , 只用左頭5隻

死剩3個人, 其他5個可以死左有重新入

(15個人都試過打輸)
點解成日避左招都係死,明明睇Q住佢冇連續出技

避左係會造成1/3傷害 唔會避到唔扣血
點解成日避左招都係死,明明睇Q住佢冇連續出技

避左係會造成1/3傷害 唔會避到唔扣血

依家玩BOSS戰太LAG
成Q日都閃唔到
閃閃下仲彈埋GAME
正仆街黎今日又話更新完會好返,無好過

多到唔想捉
ip6都係彈game
回鍋玩家想問下巨翅飛魚有冇用?屋企個位周不時出
火鳥好旺我 今日第一次打就捉到 用埋女朋友個ac打都捉埋

但冰鳥打7煙7 屌你老味on99

0課玩家
15攻防12hp
飛刺海馬
進唔進化好
得一塊龍鱗
15攻防12hp
飛刺海馬
進唔進化好
得一塊龍鱗

cp高就進 慳塵
15攻防12hp
飛刺海馬
進唔進化好
得一塊龍鱗

cp高就進 慳塵

2500星塵
暫時seen 3 caught 3
其實急凍鳥升得過喎,一黎係冰係最強,二黎可以打雷鳥,三黎可以打肥大
點解呢到好似冇咩人升急凍鳥😟
其實急凍鳥升得過喎,一黎係冰係最強,二黎可以打雷鳥,三黎可以打肥大

升左唔話你知,一陣升完比人話廢咪柒左
15攻防12hp
飛刺海馬
進唔進化好
得一塊龍鱗

cp高就進 慳塵

2500星塵

NO 係隻野本身既CP
本身cp高 iv唔係90/100都值得進

多到唔想捉

咁多
15攻防12hp
飛刺海馬
進唔進化好
得一塊龍鱗

cp高就進 慳塵

2500星塵

NO 係隻野本身既CP
本身cp高 iv唔係90/100都值得進

2500星塵即係隻野唔高lv. 好似唔值得進

我明 佢兜左個圈答 一開始睇無GET到

升左唔話你知,一陣升完比人話廢咪柒左

等gen4瑪紐拉
星星有限,如果正係升一隻,大家覺得呢4隻傳說神獸邊隻值得投資?
星星有限,如果正係升一隻,大家覺得呢4隻傳說神獸邊隻值得投資?

冰鮮雞
雷火可以用雷公 炎帝 利基亞就無咩用武之地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞