[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
真係激鬼氣 成日都自己一個拆人塔但第一個比人踢返落黎

咪鬼再玩 gym 啦, 根本對正常玩家唔公平
90% 以上係飛狗 , 又批底又可以秒入 gym , 玩嚟都哂氣

無玩gym 好耐

而家拆gym好似難過以前

有得遙距又有金提,點玩

全部設定都係明益飛狗
開始懷疑啲飛狗係咪 N 記自己製造出嚟

人既話,個塔一早俾人拆左
飛狗就勁耐都無人打

明明 check data 就好易分到咩人佔 gym 咩人係飛狗
N 記咁都唔阻止 , 由得佢地拎 free gold , 真係依隻game 既最大不可思議

課金,不了
整到咁仲俾錢佢地賺,傻的嗎
其實急凍鳥升得過喎,一黎係冰係最強,二黎可以打雷鳥,三黎可以打肥大
點解呢到好似冇咩人升急凍鳥😟

升左唔話你知,一陣升完比人話廢咪柒左

等gen4瑪紐拉

等到2046🤔
仲未捉到隻高 iv 卡比獸
肥仔卡 就畀班臭雞迫害到近乎絕種
好懷念肥仔卡

今日用卷捉左隻
係街隨機出果D差唔多絕曬種,都無心機去搵

尋日
Go plus 係咪周圍都斷曬貨

90% 以上係飛狗 , 又批底又可以秒入 gym , 玩嚟都哂氣

無玩gym 好耐

有得遙距又有金提,點玩

狂送金俾人

不過有時深夜1-2點去霸左,都可以捱到5-6點
唔知是咪得我果度係咁?
火雞真係好撚難捉
我用盡屈機招11個波ex哂都係走
1/6
火雞真係好撚難捉
1/6

火雞真係好撚難捉
1/6

點樣可以做到11ex
火雞 0/3
今日繼續努力
落雨 隻火雞唔肯出黎
岩岩係科學園附近捉到100iv 幼基拉

第3隻100 班吉拉 ,此生無憾
火雞真係好撚難捉
1/6

點樣可以做到11ex

係科學園飛左的去捉
前幾日先玩返,第一隻幼基拉

係科學園飛左的去捉

尖沙咀科學館我仲得 大埔真係比人炒油

係科學園飛左的去捉

尖沙咀科學館我仲得 大埔真係比人炒油

你有幾何見到小智返工

無玩gym 好耐

有得遙距又有金提,點玩

狂送金俾人

唔知是咪得我果度係咁?

我每星期都有三四日係拎得盡50
仲要係日頭坐GYM冇過夜
要搵d人流少+附近冇乜樓的地方, 一日雙位數唔是太難
根本果D人流太多的GYM打/霸黎都浪費時間
坐上去好快又比人打返走
同埋d係飛人去晒荒山野嶺坐, 點會係市區坐得個一陣gym咁on9
冇人打緊但話攻擊中, 係因為只要有吉位就要強制等十分鐘先比再放怪(轉色除外), 而唔係比飛人打緊
我唔係話冇飛人, 但一定唔係有d人講到咁多

無玩gym 好耐

有得遙距又有金提,點玩

狂送金俾人

唔知是咪得我果度係咁?

我每星期都有三四日係拎得盡50
仲要係日頭坐GYM冇過夜
要搵d人流少+附近冇乜樓的地方, 一日雙位數唔是太難
根本果D人流太多的GYM打/霸黎都浪費時間
坐上去好快又比人打返走
同埋d係飛人去晒荒山野嶺坐, 點會係市區坐得個一陣gym咁on9
冇人打緊但話攻擊中, 係因為只要有吉位就要強制等十分鐘先比再放怪(轉色除外), 而唔係比飛人打緊
我唔係話冇飛人, 但一定唔係有d人講到咁多

上次係個偏僻位
明明得我一個人在場
但都俾人攝到位放第6隻怪
火雞真係好撚難捉
1/6

點樣可以做到11ex

火雞真係好撚難捉
1/6

點樣可以做到11ex

試過捉到隻
邊到多火系小精靈 仲未金章
話說岩岩收工,約左2個fd去打火鳥

去到沙田某個point, 我同2個fd入左場
2個fd都有老班SE部隊

結果入到場,得13個人,跟住就好笑啦

有個廢中,係咁EE哦哦,得13個點打呀,係咁叫人退場,等多D人啦

我同2個FD冇理佢,照打,入到場得7個
跟住個廢中係咁望我地打,其實都打得贏,火鳥講真唔叫難

屌佢個死廢中,一見到我地好似打得贏就係咁叫人入返場,我同fd嬲嬲地,退9左場
我地就諗住走去食下野,轉頭先再打

跟住個廢中係咁屌柒我地

on 9 仔黎

今日我8個人都打到
用個小號得30LV , 只用左頭5隻
死剩3個人, 其他5個可以死左有重新入

(15個人都試過打輸)

尋晚8個打唔到,我用到第4隻水系打
到半場隻火鳥仲有5分3血
但發現場邊一堆椰樹奇異花老噴幸福蛋,嬲嬲地退場算

如果8個都出水系應該夠打囉

其實岩屬性既,6個都可贏

邊到多火系小精靈 仲未金章

平石公園

城寨

呢粒野根本無用,我勸巴打慳下錢好過

呢粒野根本無用,我勸巴打慳下錢好過

又話儲stardust唔錯既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞