[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
大埔真係痴線 3個gym痴埋一齊
今日出左3隻基仔 3隻凍雞
岩岩回鍋冇耐有幾個問題

想問下升到30LV D POKEMON D IV 就CAP左?

另外大家係咪用WECATCH 呢個雷達?佢SHOW 果D技 IV CP 果D 同我捉果D點解唔同

Wecatch IV不可作準,佢啲BOT應該好多都未到Lv 30
要check既自己check啦

又或者去第一頁加Telegram Group,有啲地區既Alert夠Lv 30,會報埋IV
但唔係個個區都有
人數不足: 無論已入場或仍在等候入場,都可以都可以離場再入。已入場按離開返回上圖橙色畫面,請再按上方練束。

咁係唔係見到唔多夠打可以走出去再join另一組,而唔使扣卷?
人數不足: 無論已入場或仍在等候入場,都可以都可以離場再入。已入場按離開返回上圖橙色畫面,請再按上方練束。

咁係唔係見到唔多夠打可以走出去再join另一組,而唔使扣卷?

你張券係入場個陣已經扣左架啦

唔夠打/入去組隊倒數度見到唔夠人
都可以直接出返去重組過
只要果隻頭目未夠鐘前你都可以無限出出入入
今日捉2隻老班
望住佢地,無dust升

唔夠打/入去組隊倒數度見到唔夠人
都可以直接出返去重組過
只要果隻頭目未夠鐘前你都可以無限出出入入

原來係咁 唔該曬
我果頭今日好少神獸
臭雞0/6 次次得6-7個波
又走左隻臭雞
俾返d卷我阿
臭雞0/6 次次得6-7個波

一樣
今日終於捉到第二隻急凍鳥 仲要係100iv

最重要係一個波ko

岩岩屋企樓下 超多一家大細老豆同個仔一齊打

望一望佢地個mon, 打到times up 仲有一半血以上 ......

我見d小朋友用長尾怪手,皮皮,伊貝打

最重要係一個波ko

妒忌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞