[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今晚會唔會好多人打急凍鳥?

都差唔多完 無幾多隻你打
準備好2隻水伊貝 化石飛龍 刺龍王 寶石海星同大力鱷打聽日火雞

無鯉魚龍?

佢招普攻技係咬咬同龍波,麻麻地
唔似其他咁普攻都有傷害加乘
今晚會唔會好多人打急凍鳥?

都差唔多完 無幾多隻你打

7點後都冇啦
灣仔2利1急
Lugia 係咪都係今日完

同問
灣仔2利1急

灣仔2利1急

全煙左
準備好2隻水伊貝 化石飛龍 刺龍王 寶石海星同大力鱷打聽日火雞

無鯉魚龍?

冇多刺菊?
水同岩雙抗火
紅磡利基亞打孖黎
捉唔到臭雞
Lugia 係咪都係今日完

同問

睇#0
準備好 聽日捉火雞
繼續入場送死
想問下美麗花係咪冇霸王花咁勁?
滾動岩得2000CP 無能力練多隻
又唔夠星塵升 希望打火鳥唔好咁快死

霸王勁D

有陽光烈焰

你都有玩
滾動岩得2000CP 無能力練多隻
又唔夠星塵升 希望打火鳥唔好咁快死

其實點樣賺多啲stardust 見啲人4 5隻班吉拉咁打啲神獸 重要高cp 真係望到眼都突
到底係有特定方法賺,飛人 定還是太得閒先做到

Goplus是常識吧

無鯉魚龍?

冇多刺菊?
水同岩雙抗火

捉D 高CP 唔理iv 幾多ge 依貝進做水依直接落場算啦
如果你無資源升 刺菊 滾動岩呢d

無鯉魚龍?

冇多刺菊?
水同岩雙抗火

捉D 高CP 唔理iv 幾多ge 依貝進做水依直接落場算啦
如果你無資源升 刺菊 滾動岩呢d

ebay 冇巢
唔係咁易
鯉魚,大力鱷,滾動,老班,龜囝,尾放多甩幸福強怒打火雞
再見啦 臭冰鳥
打左幾次都出垃圾iv俾我

聽日你好兄弟火鳥
我準備左4隻se 高iv老班,2隻se 暴牛,招乎你

我要將對冰鳥既怒氣放落火鳥到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞