[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

我改裝左自動捉寵之後將紅波set左自動拋棄
每日唔玩都好高收入

Go Plus當官方外掛咁用?

唔係咁用架咩

我都諗住買番個 儲stardust
完成唔夠用
買唔買得過

大約幾錢

用唔用淘寶?

淘寶幾錢?

係咪a貨黎?
附近出左好多正常RAID 朝早一隻臭雞都無
雞5連煙, 仲未捉到.....

0 / 4 火雞咁難捉
D神奇糖果好食位
食左2百幾粒重有250粒

課金打Raid 既差唔多啦
但有糖無塵都無用啦

呢句真

自從出左彩虹糖,根本都唔會再缺糖

升5隻幸福蛋上二千八無左好撚多星塵
唔知點解今日拎唔到張免費pass

你個袋係咪有一張呀

尋日果張未用??
想問下如果我買左12張pass
用唔晒 第二日係唔係拎唔到果一張?

兩種唔同Pass黎

免費同課金分開 免費最多一張

唔係
唔該
停左雨啦 但係一隻臭雞都無

尋日果張未用??

我琴日打左四場一場係用free pass,但之後今日我轉極都冇pass

尋日果張未用??

我琴日打左四場一場係用free pass,但之後今日我轉極都冇pass

Log out再log in試下,真係未見過你呢個case

尋日果張未用??

頭先打左場都係用自己pass
停左雨啦 但係一隻臭雞都無

淋死晒
老噴仲難捉過臭火雞
屌你老母N記,
打打人地個gym又錯誤
重開再打,又打打下錯誤
錯你老母生臭狐

尋日果張未用??

頭先打左場都係用自己pass

優先係扣免費PASS
打左兩隻都捉唔到
火雞少冰雞好多
火雞少冰雞好多

之前一朝早都十隻 依家一日都無十隻
用PLUS玩
電話舊電可以捱幾耐
另外有冇好尿袋推介
想買go plus添
邊到有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞