[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

岩岩屋企樓下 超多一家大細老豆同個仔一齊打

望一望佢地個mon, 打到times up 仲有一半血以上 ......
部電話未入game都曬到40度
部電話未入game都曬到40度

咁熱我都係望住個地圖,有出係冷氣位既神獸/老班先落去
部機仲要頂多個幾月先得
捉到閃鯉魚王 得10iv

很想要。。。啱啱儲到第二次400鯉魚糖

進化完得132cp 你會唔會升

望一望佢地個mon, 打到times up 仲有一半血以上 ......

等哥哥 carry 你地

我上一batch 打完,跟住應該有排先夠人
捉到閃鯉魚王 得10iv

很想要。。。啱啱儲到第二次400鯉魚糖

進化完得132cp 你會唔會升

我有條42 升左當開圖
金魚我捉左過千條都未有
想問技能機係改細技定大技

你想知 其實可以禁落去睇佢改咩技 取消返
岩岩都係咁
打T5 其實好應該提附近既人換邊隻出
你好禮貌 人地亦都會接受
因為無人想抱住輸無得捉心態入去

每次見到親子玩PG 佢地先係享受緊個遊戲
今日d冰鮮雞 4隻走晒
仲有隻十幾個人都捉唔到

等哥哥 carry 你地

我上一batch 打完,跟住應該有排先夠人

頭先見到有個爸爸帶住3個女玩
今日d冰鮮雞 4隻走晒
仲有隻十幾個人都捉唔到

我諗住打封email叫niantic可唔可以整得易捉啲

無用
今日d冰鮮雞 4隻走晒
仲有隻十幾個人都捉唔到

無用

n仔當然唔會咁做

傳說小精靈意思盡失
今日d冰鮮雞 4隻走晒
仲有隻十幾個人都捉唔到

渣GA
餵蕉大法好
想問技能機係改細技定大技

識唔識睇名
今日d冰鮮雞 4隻走晒
仲有隻十幾個人都捉唔到

渣GA
餵蕉大法好

落街同啲靚女推介 餵蕉大法

邊條蕉
今日d冰鮮雞 4隻走晒
仲有隻十幾個人都捉唔到

渣GA
餵蕉大法好

落街同啲靚女推介 餵蕉大法

邊條蕉

粉紅色嘅蕉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞