[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
台狗是否可信
[img]http://i.cubeupload.com/XMRkcT.jpg[img]

第一頁有答案
台狗是否可信
[img]http://i.cubeupload.com/XMRkcT.jpg[img]

第一頁有答案

SOR
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算
我都想捉普通raid但係岩岩玩返得廿三lv
同埋而家都無人打3,4lv raid
全部狗衝晒去打神獸
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算

呢隻無咁快完 今日D人會狂捉另一隻臭雞
全部狗衝晒去打神獸

跟大隊 打神獸好多經
全部狗衝晒去打神獸

去你個區既telegram group,睇下有無人一齊打啦

我個區尋日都有人約埋一齊打班吉拉
全部狗衝晒去打神獸

第一版唔覺有
全部狗衝晒去打神獸

第一版唔覺有

入大group裡面可以search到地區group既link
全部狗衝晒去打神獸

第一版唔覺有

#1已經係啦

自己入Telegram Group留意你該區有咩四星Raid打
Pokémon Go 香港頻道
https://t.me/HKPGC
全部狗衝晒去打神獸

第一版唔覺有

#1已經係啦

自己入Telegram Group留意你該區有咩四星Raid打

點SEARCH自己果區
搵到了
全部狗衝晒去打神獸

第一版唔覺有

#1已經係啦

點SEARCH自己果區

t.me/HKPGC3/13 
HKPGC個Description有架
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算

都係

但係我對藍色臭雞無興趣
留名
iphone有更新未呀
唔想彈app呀
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算

都係

但係我對藍色臭雞無興趣

但感覺冰雞勁過銀雞?
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算

都係

但係我對藍色臭雞無興趣

但感覺冰雞勁過銀雞?

睇你點用

打道館冰鳥可收肥大皮

不過平時打3星銀鳥輕鬆KO怪力
有無人覺得玩番成個星期 日日咁熱都去捉野 瘦左好多 減肥一流
有無人覺得玩番成個星期 日日咁熱都去捉野 瘦左好多 減肥一流

昨日捉左2隻我就熱到收左皮

原來你係肥毒撚

算係啦 我係屋企坐係到玩高達都狂出汗
雖然平時唔熱都會出

原來你係肥毒撚

算係啦 我係屋企坐係到玩高達都狂出汗
雖然平時唔熱都會出

隔住個moon都覺得臭
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算

屋企下面出左路基亞
但睇怕都唔夠人廢事落去望
返工附近有隻利基亞

出到去無人打

唯有入返去涼冷氣算

屋企下面出左路基亞
但睇怕都唔夠人廢事落去望

想打咪等到得返1H個陣落去

我就是成功的例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞