[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
邊個話An 機好啲 部An 仲辣手

依啲天氣 咩機玩咩遊戲 都熱啦

IP6連熱既機會都無

IP6連熱既機會都無

IP6 用家表示冇次Raid唔彈

大鋼蛇會唔會over rated呀
水火格都剋

最勁果5隻都係俾格鬥剋

大呆同爛泥 其實守塔唔錯, 好少見人用
用埋肥大鯉魚龍呢D垃圾 兩野俾人做底啦

IP6連熱既機會都無

IP6 用家表示冇次Raid唔彈

IP6用家表示 5分鐘彈一次
有無discord / telegram group
Lm
想要隻靚 iv 既 護主犬 同 戴魯比 都咁難

頭先高山劇場1個鐘出左2隻96
巴打用咩地圖睇iv?
想要隻靚 iv 既 護主犬 同 戴魯比 都咁難

我都係 啲糖巳經有幾百粒
生蛋生啲82以下比我
訓醒係床望到出面個太陽,即刻唔想出去捉
兩旋交鋒!港先食下沉氣流 料市區連日34°C

大家睇路
熱都算 空氣好差
play store係咪一定慢過apk
留名

我起身望下電話 至少有3隻冰鳥係付近
大約10分鍾路程
琴日出去付近捉銀鳥 都係10分鍾路程
捉完 返到屋企有啲暈
今日都係算

我起身望下電話 至少有3隻冰鳥係付近
大約10分鍾路程
琴日出去付近捉銀鳥 都係10分鍾路程
捉完 返到屋企有啲暈
今日都係算

唔近搭車之後行5分鐘路程ge 全部唔去算
有冇捉冰雞教學?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞