[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
忍唔到手課金

pkm go太平 好易入抗

轉頭變晒煙
升神獸到30LV 要66粒 三雞三狗 要330粒 好似養唔起

有無大師分析下應該點投資最抵屌?

d神奇糖果都唔止330啦
升神獸到30LV 要66粒 三雞三狗 要330粒 好似養唔起

其實最難係升dust
n記再唔開stardust event應該又會有退坑潮

其實最難係升dust

前幾日先完咗2倍經加2倍塵
有心要又肯課金加勤力應該都有大把
下次2倍會唔會聖誕節
覺唔覺今日跌少左金莓?
又話更新完好左
用ip6彈得仲勁過之前

其實最難係升dust

我而家 27Lv,都好想快啲到 30Lv

其實最難係升dust

幫隻寵升1LV已經要5000~6000STARDUST
之前雙倍都係100→200
20→40
儲得幾多

其實最難係升dust

幫隻寵升1LV已經要5000~6000STARDUST
之前雙倍都係100→200
20→40
儲得幾多

頭先撞到個話有百幾萬塵 應該係全職獵人
想問下而家三鳥同利基亞係咪得雷鳥係值得升

我會淨升雷鳥
今日一隻利錯誤,二隻火雞煙左
又話更新完好左
用ip6彈得仲勁過之前

部 ipad 都係, 彈得仲勁

糞驚
第一隻 火鳥 89 iv , 14/15/11 , 但二技係 熱風

不過滿足了 遇到就捉 & 陪下囡囡捉

我首戰火雞都一波入91iv, 14/15/12仲要中技, 大技overheat,
加上有1快1慢改技卡, 已經好滿足
二隻火雞煙左
專登去同色打但唔加波
第一隻 火鳥 89 iv , 14/15/11 , 但二技係 熱風

不過滿足了 遇到就捉 & 陪下囡囡捉

我首戰火雞都一波入91iv, 14/15/12仲要中技, 大技overheat,
加上有1快1慢改技卡, 已經好滿足

我第三隻就捉到93iv 15攻(唔知防/體係13/14定14/13)兼且中技, 可留起D券全力搏100iv雷烏
覺唔覺今日跌少左金莓?

隨機, 有一場raid我無改技券但送左15粒金莓
覺唔覺今日跌少左金莓?

唔好再出金莓啦,仲有成250粒未用
覺唔覺今日跌少左金莓?

我已經幾三場無改技卷

雷公炎帝屌打臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞