[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
痴線,火雞2/7,冰雞11/16
火雞好唔旺我
咩野技巧性捉神獸
球球great ex 咪又係捉唔到
無運就無運啦
咩野技巧性捉神獸
無運就無運啦

幫人捉到唔少 自己捉得好少
睇黎我對90iv以上無乜緣份
咩野技巧性捉神獸
無運就無運啦

幫人捉到唔少 自己捉得好少

見人地捉唔少 自己捉得好少
冰雞2% 4/16
冰雞3% 11/14
火雞 5/5
今日打兩雞一利

全煙

5粒波
煙左

抵你死, free rider

屌你老母

5粒波
煙左

抵你死, free rider

望下cp 就知我新玩啦
咁都叫fr

屌你老母

最後一粒波你心跳幾多

屌你老母

最後一粒波你心跳幾多

尖沙咀鐘塔 11個波都捉唔到利鞋亞
第一次捉火鳥就成功
火雞1/3
話說岩岩收工,約左2個fd去打火鳥

去到沙田某個point, 我同2個fd入左場
2個fd都有老班SE部隊

結果入到場,得13個人,跟住就好笑啦

有個廢中,係咁EE哦哦,得13個點打呀,係咁叫人退場,等多D人啦

我同2個FD冇理佢,照打,入到場得7個
跟住個廢中係咁望我地打,其實都打得贏,火鳥講真唔叫難

屌佢個死廢中,一見到我地好似打得贏就係咁叫人入返場,我同fd嬲嬲地,退9左場
我地就諗住走去食下野,轉頭先再打

跟住個廢中係咁屌柒我地

終於開到圖.....捉六煙五

更新完個場數bug仲未fix到

嚴重左添
火鳥太高攻,水伊貝中一吓都扣剩3分1血
不過火鳥相比冰雞脆皮,唔洗60秒就秒咗
想問下未到30係咪無機會捉到100iv既怪

唔係

唔該晒

俾火雞個team manager 幾下ko

BTW 有超能同飛金章仍然要爆波
忍唔到手課金
忍唔到手課金

pkm go太平 好易入抗
話說岩岩收工,約左2個fd去打火鳥

去到沙田某個point, 我同2個fd入左場
2個fd都有老班SE部隊

結果入到場,得13個人,跟住就好笑啦

有個廢中,係咁EE哦哦,得13個點打呀,係咁叫人退場,等多D人啦

我同2個FD冇理佢,照打,入到場得7個
跟住個廢中係咁望我地打,其實都打得贏,火鳥講真唔叫難

屌佢個死廢中,一見到我地好似打得贏就係咁叫人入返場,我同fd嬲嬲地,退9左場
我地就諗住走去食下野,轉頭先再打

跟住個廢中係咁屌柒我地

累人累物
我實屌柒佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞