[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (10) 火鳥8月1日登場!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
走去釆頤打急凍..到去捉扔第五個波彈app 再入返去個cp由1602變咗1658 ⋯⋯不過捉完又變返1602 ⋯⋯順手轉埋糖

留返聽日last day打
走去釆頤打急凍..到去捉扔第五個波彈app 再入返去個cp由1602變咗1658 ⋯⋯不過捉完又變返1602 ⋯⋯順手轉埋糖

68.9 iv ?
隻臭雞寫31日止
係包埋聽日定今日就完?

我諗我見到得1602會嬲到9掉波
臭雞0/7,聽日放工都冇乜機會捉到

收唔收手好 1653得91.1

收唔收手好 1653得91.1

無強迫症可以收掛

你已獲得了獎牌:行走100KM 以及 臭雞0/5隻

你已獲得了獎牌:行走100KM 以及 臭雞0/5隻

9/14
利 3/8

聽日個pass留返黎打火雞仲好啦師兄,除非你未有冰雞

屌你老母
急凍鳥:2/6
利基亞:0/3
我朋友頭先岩岩終於破蛋有急凍鳥
利基亞同我一樣係0

聽日個pass留返黎打火雞仲好啦師兄,除非你未有冰雞

冰雞我個朋友岩岩先有
今日打2利 0捉
我今朝8點半出同朋友打左2場熱到頂唔住
散左水
今日捉得1隻
終於捉到利 但71iv
屌你老母 死臭雞 1664都走
利真係無乜心機去捉多幾隻,有隻91.1既係度都由得佢
唔打得,超加飛又無乜野岩剋
反而班吉拉呢d真係想見多幾隻
唔升都有2000cp入去打三神鳥又或者雙惡技到時屌打超夢夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞