九州討論區 9

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
屌你咁正
我所知唔同鋪頭還車都應該可以買 KEP

我睇網站話買 KEP 就要包含整個租車 period
不過今次職員見我10am博多還車
問我早一晚係咪已經返到博多
叫我可以買少一日

不過最好 send email 去 Toyota 問
thx ching
如果係Toyota rent a car 的話,應該唔需要買曬成個租車period,只需要揀返自己需要嘅日子就可以了
有冇人6/9-13會去阿蘇火山搭直升機睇火山洞 唔想俾double價錢自己搭
夠晒la ,我買回程由布院之森 5:11 走, 覺得可以早一個鐘閃 同你一樣10點果班車到
食完牛腸鍋覺得麻麻
可能我食連鎖店
華味鳥就ok 個湯幾好飲,d 雞就普普通通。。
落咗幾日雨
睇落去好油好濟
都唔係太敢食
即日既搭車走
留係到既5點幾返酒店浸溫泉啦
如果專登去行我又覺得無咩需要/吸引到要專登搭2個鐘車去
係主要果幢大修,其他都開放

其實個個市集買果d 野都係差唔多
10 檔8檔都係果d 手信野,再加少少果區既特色野
你去由布院都會見到
梅子餅唔錯
太宰府個公園幾靚去埋稻荷神社同睇吓個北九州博物館 可以3-4 個鐘 鳩hea食埋野
你回程幾多錢?邊一日?
我一個月前買咗,21/7 去,28/7 返,$4700
請問得兩個人,打算去福岡、由布院,如果福岡去由布院來回應該租車定係係坐火車/巴士會合適d呢? 應該會一泊二食埋
要睇埋你之後行程
如果你會去埋阿蘇/其他城既就揸車啦
九州自駕都好平
如果只係去由布院,火車或者巴士都得,自駕就唔建議
其實係咪依家d 人去晒鳥栖同北九州outlet?
marinoa city 勁少人
多人到癲 仲要唔算好多櫃檯
又唔關呢個原因嘅 想試下毒遊先自己去
但我疫情前去過一次 都係得小貓三兩隻咁
博多店冇得買Kep 職員話得機場店有
有冇去過另外兩個 係咪多人好多?
咁攪笑
今次我租 Nissan rent a car
博多新幹線前駅店
買到 KEP

無 KEP 貴好多
巴打們,想問一下六月中左右去福岡,能古島有冇去既價值呢?因為睇天氣應該都幾熱下,同埋可以睇幾耐左右?係咪預半日就夠晒喇?,唔該巴打們
我都諗緊系島定能古島
但睇落系島多野睇d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞