大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
比人呃了
Aplus 做開,推介脫毛!服務態度好好,疫情嘅時候都有人性化處理好滾動

我冇 join 美容package,但有單次幫襯,唔sell ,覺得價錢稍貴,保濕有效!但係激光去印唔明顯,考慮緊幫唔幫襯 package,覺得可以睇多一陣,定係大家都有推介想美白或解決皮膚不均嘅問題
比咗錢?
美容院有法定冷靜期可以叫佢退
我都好想知 上網一 search嗰啲ig shop 啲人話係sell 到仆街
Onlux beauty黑店 旺角朗豪坊辦公大樓45樓07-10室

喺嗰度買咗推胸同埋眼部療程
每次上去做都hardsell
次次推胸都推唔足時間 仲要係咁Sell你買淋巴精等
每次都要看住個時間 不停問佢到啦咩

出到去簽名,起碼sell 10分鐘

個前台lia 同旺角嘅經理chris 仲好笑
WhatsApp白紙黑字寫明約嘅時間 都可以約錯
安排好晒嘅行程,即刻打亂 仲可以一啲歉意都冇

如果想喺嗰度買package真係要諗清楚
特別旺角分店
請問你a plus facial做過邊隻?
唔知佢人手針清好唔好
Onlux 啫係dream beauty pro (DBP)…
連登都有好多Po有講..
都黑咗好多年 邊間分店都唔使諗啦 …
做晒好走啦
做過八次 唔知係舖頭問題定係點樣
效果不大
最初sell嗰陣時,明明話五次搞掂
做完八次之後效果都麻麻地
就想再sell pico
若要毛孔細唔好做針清
唔好再做人手針清!!!!!
水楊酸、A酸同壬二酸先係去黑頭粉刺!!!!!!!
出去做facial請做hydrafacial或aqua peel
唔好針清!!!!!!!
除非想成為月球臉!!!!!
同埋唔好再幫啲美容院買三無產品!!!!!!
一定要正正經經有FDA、歐盟、厚生勞動省認證,喺歐美日本正式上市,有齊全成分表先好買!!!!!!
啲咩美容院院線專用網上搵唔到官網一律唔好信!!!
一!定!要!有!成!分!表!!!!!

樓主pin this pls
認同呀! 有個保濕Facial好有用,唔記得叫咩名,但係$1000 㗎,激光我係做M22我覺得作用唔大唔知係咪我問題,所以我淨係推薦脫毛
可唔可以講邊間?因為我諗住join 5次 EP
有冇人試過做無針嬰兒針?
絲打想join邊間?
大概幾錢?
我最近都開始留意心思思想做EP
點解
唔針清黑頭粉刺點出到嚟
勁hard sell
邊部分寫得唔易明我再補充下
搽嘢會浮出嚟之後落妝洗面就會甩出嚟,長久去除速度追上形成速度就會零粉刺零毛孔
你講個啲要醫生開先用到
就算有,唔通日日用酸?
水楊酸、differin同skinoren都唔洗醫生開喎
A酸可以日日用嚟抗老㗎啵
酸係真係可以日日用
只要控制好濃度就冇問題,可以增進真皮層厚度同膠原蛋白生成,去除老廢角質,維持健康屏障
針清只係製造炎症促進疤痕增生
想改善法令紋,但上網見係打Botox好驚做到塊臉僵硬,定有其他options
係㗎,所以乜卡都唔好帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞