大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
Tst beyxx bexxty唔hard sell (個人感覺)

美容(3xx 保濕)同按摩 (238/ 45min)都係果度做

利 :巴,皮膚比較好 純粹想relax
無話想做完有咩效果
想問下食咗半年a酸見仲係好多閉塞嘅暗瘡 可以做啲咩改善?問過話食緊a酸唔可以做laser嗰啲
未做過facial

想請問要有認證同上市嘅係指美容院賣嘅產品 e.g. mask/ skincare,定係療程都應該要有認證?

最近見到間美容院有hydrapeel + 冰冰針,around $1000,不過官網冇太多info,淨係描述左原理同功效etc,唔知道可唔可靠
想問下鼻頭毛孔大,係咪針清+pico最好

現時up得出既清潔毛孔泥收毛孔酸我都用過
但個鼻都係搞唔撚掂,完全冇收細跡像
應該係我中學時期個鼻成日生瘡然後俾我手賤擠爆搞成咁
順便問埋,用緊1% a醇要前後停用幾耐先可以打laser
如果單純毛孔粗大呢?

黑頭粉刺唔多
皮脂管絲就勁多
旺角有間我覺得ok
但可唔可以係度開名
旺角prime beauty
我覺得幾好
做laser即時睇到效果
蘋果肌上返黎同眼紋冇咁勁
唔算好貴
可以試一次睇下岩唔岩
glowyhk有無絲打試過想打法令紋
部機同產品都應該要係信譽好嘅廠商出品
部機同產品都應該要係信譽好嘅廠商出品
注射式侵入性一定要睇清楚牌子
水楊酸或者A酸都有幫助
水楊酸有冇推薦
https://lih.kg/AycDdjX
可以睇下呢度
搵到fb但搵唔到ig
冇野啦岩岩搵到佢ig,價錢都唔算貴
絲打有冇做過佢其他faical?覺得點
做咗aqua peel 同埋pico
做完真係冇咁垂
之前我買左部tripollar 做左3個月都冇pico一次咁明顯

我覺得佢手勢唔錯
同埋係美容師同我傾
唔係sales hardsell
感覺好啲
你堅決唔買package 都得
補充下
我見佢小店同埋新開
好似唔係好識宣傳
真係做完覺得唔錯先分享
驚佢唔知會唔會有日捱唔住
做緊bareskin 雖然係細鋪但一入到門好relax 美容師做得好細心 定期出優惠 又唔sell入面啲美容product都賣得幾良心 唯一缺點係冇咩機種

face area我就淨係做過脫毛 做過咁多間最好服務

weirdo beauty就新join 店舖係靚既同唔sell 第一次上去美容師都好細心分析咩岩我做 做完即刻又真係皮膚穩定翻好多 不過真心貴 我都係後尾知店主上過連登唔好屌咁大力
我見佢新開估因為咁價錢先唔貴
佢個中秋combi好平 平到有d驚會上去比佢hard sell
因為我幫襯開單次收費 0sell 做完就走得(旺角同大埔)
下次搵日去試下先 thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞