大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
想問有無人試過做Morpheus 8?
好多美容院都係買假機
全部都廣告黎
我係台灣做左
暫時未見到有咩效果
請問可唔可以理解為勁啲嘅EP?
請問你有無話主要係做提拉定凹凸洞?
因為我好後生
所以佢幫我主要針對面頰少少毛孔
同下顎線少少拉提
本身都冇乜凹凸洞
明白! 你做完塊面紅左幾耐呀?
我見係香港做$4000有找
呢部機主要係針對凹凸洞粗毛孔個喎,拉提嘅效果都係針對年紀大嗰啲, 你咁後生根本就唔需要做啦
我係7000hkd 送埋三倍光
但係係皮膚科醫生做既
做完淨係有少少紅 已經可以即時上妝
因為我係有少少酒糟
同埋我想收細毛孔
但又唔想要修復期長個d eg 皮秒
所以個皮膚科醫生就推薦我微針電波 再加三倍光
就話個膚質會好d 又冇咩修復期
順便少少拉提咁 我都係第一次醫美
有冇人做過冰爽無針埋線?效果同唔舒服係咪比普通無針埋線好
係咪hifu都唔得?
問下大家有無腋下美白真係work 嘅店
有冇人做過源美肌?
同埋脫墨係咪搵醫生穩陣
有冇人打過misfill瘦面針
效果係咪好明顯? 去邊間打信譽好?
本身食開西藥打唔打得?
我都係呢間做過幾次 每次都冇Sell過我
但係冇做過呢一個Treatment 成日覺得好似有其他更好嘅

大家小心Ig @face2face.headstart.beauty 黑店

之前睇到ig廣告去試$450女神針(試做價)
大概上年年尾去過做。地點係觀塘工廈一個超細嘅單位,好簡陋。
一去到就洗面即刻針清,從來未試過咁差嘅針清,只係用暗瘡針(一邊係圓圈嘅窿, 一邊係針) 幫我擠咗幾粒暗瘡就針完,完全冇清其他嘅黑頭粉刺。過程仲要係用蠻力,痛到我hihi

幾分鐘清完之後就上女神針,係咁以按兩按我塊臉,就噠塊mask上去。然後喺敷緊mask嘅同時,竟然一邊用精華導入機喺面膜上導入 大概碌咗幾分鐘就完,攞走塊面膜清一清潔就叫你比尾數走人。

成個Facial過程30分鐘都冇。試過幾間Facial,無論大定細舖都未試過咁惡劣。當時仲係學生,所以唔夠膽同佢理論,當俾人呃錢就算。而家仲係咁見到佢啲ig 廣告,請大家小心 唔好貪平
我都做過呢間
針清又唔算太hea,不過有時都會用死力
不過我做左幾次冇效就冇再去了
痛嗎?
好痛 食左口服止痛藥
敷左藥膏 同打左止痛針
都幾痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞