大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
雀斑就可以,荷爾蒙斑打結焦死硬
又係請埋晒啲part-time醫生, 出咗事就睬你都傻啦
為咗收毛孔開始去美容院開頭做藍銅矽針嗰陣真係皮膚狀態超級好,之後佢哋幫我轉左打激光就瘋狂爆瘡爛面

唔識拒絕人係咁貨金買佢d護膚
你係搵醫生定姑娘打
Ok 因為我食埋a酸都搵佢打
D斑由細到跟到我大
想清左佢
想問下打完係咪會結焦紅曬咁樣?
試咗咁多間so far得炮台山黃店係真係最有心做
試做過一次 都係會sell下 禮貌拒絕都ok
明白大家都係想做生意 但始終自問社恐都係唔太鍾意

之前試做過Beau style覺得ok 就買咗package
而家仲有成皮野package最後決定棄plan了
每次做都sell 話考慮下又會問你仲有咩要考慮
話想睇多啲資料 做完就會帶你入sell野房
所有野講到天下無敵 但得high level功效冇成效冇牌子
做落平心而論效果唔差 但唔想次次上去都一係買野 一係受氣
有時諗佢地係咪想焗人棄plan做都唔洗做

我諗我應該呢世都唔會係香港做facial了 就算我爛面唔想貼錢買難受
有冇脫毛好推介
腋下好撚黑好多毛
之前有自己剃
DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區28
https://lih.kg/3554094
成皮嘢都棄?
老虎蟹都做埋佢
唔益佢
之前都係咁諗死死地氣上去做
做緊個時sell 又唔敢惡啲驚佢唔知食對我塊面點
諗諗下成日谷氣咪更加唔靚
睇埋隔離post更加決心入手美容儀
佢地方大唔大?
搵朋友捱義氣陪你去
有人一齊應該無咁狼
佢幫你做果陣如果sell你 你就扮哂野話幾好啊 扮到有興趣咁
最後就緊係唔好買 扮野話個package好吸引 但再考慮下先 過幾日答你
第3間 會唔會貴得唔合理

我見到佢話有個golden flx 要成7000
平時啲facial 都1500-2000

係咪真係要咁貴?
美容狗想曲線宣傳
各位大大 請問有冇男士凹凸洞推薦
之前係第二個page 係尖沙咀打完pico 勁紅又出血水 搞到有啲陰影
初時幾日幾有效果 但之後又係打回原形
跪求凹凸洞推薦
Pico我覺得冇用
去斑原來唔係個個都去到
我去過唔同嘅公司做有平有貴
起碼都有15次依然都仲會有生返出嚟
覺得打斑嗰啲laser都係呃人錢
Pico我淨係做過一次,感覺冇乜效果
Laser就真係結完焦就冇左

想問有無人去過呢間?underarm好黑 想搞搞佢
Beaustyle sell到仆街去開佐敦店
我都有package淨 但超過半年冇上去
佢有搵過我幾次話幫我約時間 我都廢事覆
有冇人做過間叫:
chu.me.beauty
好似係話唔sell 同平價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞