大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
邊間做laser?
去診所搵醫生做
皮膚科求其篤間就得 都識做的 但貴好多
美容院嗰啲平啲
但其實冇乜用 每次都做咗個寂寞
佢哋唔會夠膽打高少少能量 始終唔係醫生

有冇人試過呢間?$9999 一年任做
男士做邊間好?

唔要sell package,做普通療程就夠
想問吓美容院啲溶脂/hifu減肥係咪真係work
想打吓個雙下巴
啲before n after好似好堅,但又驚係智商稅
唔好做呀 打針好過
你諗下你老左 膚色都會變
咁咪同你紋上顏色分開左囉
Inmode 面溶脂係work, 可以上網自己search吓邊度有得做
有無人喺clean skincare做開?前幾日佢無啦啦通知我改咗地址 點知上到去變咗I do beauty覺得伏伏地 然後個職員問我係咪脫面毛 我心諗下你連我做咩都唔知咁驚
我就問個職員其實你哋係咪收購咗clean skincare 佢話要揾顧問同我傾 顧問話係加盟咗…之後聽聽下都係改住期先 始終爛面真係喊出嚟 上網search i do beauty全部負評🥲
嘩估唔到佢都做唔住喎,呢間I do 黑到離譜嗰隻嚟㗎喎, 全部負評, 你都係當跌咗啲錢落鹹水海好啲
嗰顧問仲好堅持話所有嘢一樣…我都估唔到佢做唔住 佢都收得唔平
做左一次暫時叫一樣,未sell新野
再睇下點,做完個plan一定唔續

之前The Hermitage Spa By Epionce一樣執左再俾間Greenish Holistic既伏野
總之轉手一定冇好野

到底仲有邊間好做
我暫時淨係喺A Plus同Skin & Beam做
黑眼圈 淚溝 邊間好
大家有無試過做三文治膠原填充改善虎紋?
話說最近試左黃金樁 都係生膠原 做完係feel到有改善左少少
但我唔知邊隻機好啲 見廣告講到三文治好似好勁咁
Fotona 4D? 好耐之前做過有少少改善,但係好快就玩完, 唔值。
黃金裝你做幾錢呀?我覺得個療程好貴彼得咁嘅價錢不如直接做Thermage, 但係我又勁驚痛,所以而家都係用Inmode RF keep住等條虎紋唔好惡化
請問你做Fotona 4D 係幾錢一次?
佢哋就係話黃金樁無thermage咁痛
我做開100發要1680 覺得有啲貴
有無絲打可以介紹下
我幾年前做過一次, 成$6000我覺得貴到出血
你喺邊度做嗰部黃金舂?100發有咩睇
6000蚊係任打?
黃金樁我係觀塘做 之前見佢話唔hard sell先去做
點知發現最近有啲hard sell 一瞓低果下已經係咁叫我試乜試乜咁
100發只係夠針對局部範圍 我針住個虎紋打 打完果下feel到個陰影淡左同虎紋短左1/3左右
打咗一個月個效果都仲keep到
佢同我講話兩個月先可以打一次
我見出面有部10thera? 好似係咁嘅名, 都係韓國類型嘅Thermage, 問過折咗都要$8000 一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞