大家去開邊間美容院做facial

1001 回覆
16 Like 144 Dislike
Rexxxxx
最近去左dermis.BXXXXX
本身以為好sell 但見佢先收錢就買左一個月任做黎試
出奇地幾好又有機做
利申 美容院黑店磁石
暗粒要用咩成份 先會摸落平
識左個美容妹
而家拍緊拖
好似都幾平喎
Ps 未做過
我research 緊都諗住做。但係RF微針呢類treatment都係要搵翻啲做咗一排夠實戰經驗嘅美容師或者醫生打,因為setting調教得唔好會好易毁容。我見佢部機好似呢幾日先入
所以我都仲諗緊買唔買但係佢本身間嘢有做開其他機嘅rf微針
包頸個價錢係真係好低我仲心大心細緊。我見香港打嗰啲個效果好好,可能setting低。我Google review 美國有啲人打到塊面巢哂
佢仲要四次送埋LDM我諗我應該去馬唔做第一批試嘅人等多一排先做
大癲!都啱喎如果佢冇有效期真係可以等多一排先做
有有效期一年內所以4次夠
請問有無人打過頸紋? juvelook?會唔會好快無用?
想做aqua peel邊間做得好又唔sell
而家要$1299喇
上次去咗試做 成個過程15分鐘就完咗
做完冇好大感覺
不過冇sell係真 如果要買package都幾貴下
有無人做過bubble水光?見呢排好似好hit好多廣告咁
去開九龍城d細舖,因為唔sell 野 加上係地鋪,係以前屋企人去開。好以話開左好多年。唔知平定貴,但價錢接受到就照去。
喺aplus做完 完全無feel
唔知係智商稅
定要做多幾次先有效
請問大家有無推薦去痘印嘅從來未做過facial但近排爆咗好多瘡留咗好多紅印
本身都諗住去做 但見都要2000次連細胞機
有冇人做過手部抗衰老/ 美白
建唔建議?
我做過, 我又覺得幾好, 保濕收毛孔都明顯同埋都last到有三個星期, 我做咗三次, 都覺得有啲凹凸洞位有改善咗, 不過就要趁有promotion時候做, 正價太貴😩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞