大家去開邊間美容院做facial

1001 回覆
16 Like 144 Dislike
有冇人做過glowin_beaute. 係咁賣水光肌廣告
你好 請問a酸邊到買 係咩牌子
我就係俾佢個ig廣告吸引左。佢喺廣告標榜「唔硬銷」。點知咁伏做完鉗清之後起碼銷左半個鐘

而家諗番轉頭,「唔硬銷」呢幾個字其實只係語言偽術嚟
大家有冇試過rootology? 見佢係用factiv的products
係ig見到寫到明單次收費同唔sell做完可以即走去左試
間野叫multi plus
係個網book完佢比個地址係另一間美容院既名
做完一次即刻入房sell 講明唔prefer package收費
想單次收費 佢即刻話sorry幫你唔到 成間野都係搞笑
做完一次即刻入房sell packege 然後我講明唔prefer package收費
想單次收費 佢即刻話sorry幫你唔到 成間野都係搞笑
啱啱去咗,狂sell
一嚟要我買50次
好癲
見我話唔買即刻減到$6000/12次
我都係prefer次次買
我話好嘅下次再係網上買
佢係咁話現場買平啲
我仍然唔制,最後咩都冇比就走咗
本身曾經比銀座calla呃過,只會想單次比錢,比貴啲都係咁話
見到佢寫明做完即走我先去試
點知營銷手法咁惡劣
用唔sell黎做招徠呃人上去比佢sell
正黑店

脫臉同頸會唔會考慮搵醫生
有冇脫墨介紹
其實見佢有唔只三間分店
而且舖址係啲唔平嘅地方,尖沙咀旺角彌敦道銅鑼灣羅素街
見到咁都有定心理準備
單次美容院規模正常唔大
但見佢又宣傳唔sell做完即走
咪上去睇下點
去過!最近去佢度做左幾部機
我覺得全部都幾有效果
同埋每次都智好詳細解釋部機原理個啲
感覺好好
真單次收費 做完比錢就走得

利申唔係打手 呢兩個月去做左幾次唔同既野
試左sylfirm x !! 嚟緊會做第二次
覺得效果真係好明顯 毛孔膚質嗰啲要耐少少先會睇到
但即時效果係塊面提升左V 左而且係keep到
Collagen peel 就約左下個月做
做過佢個HIFU / hydrafacial / Exion

放心完全唔sell !真係做完比錢走人
依間不嬲食水深
我之前做咗3次 new doxxx 面都爛埋
勁貴 真係賣環境
Hifu呀 我唔知佢哋有冇轉到
打咗三次 就生曬暗粒暗瘡
Golden FLX依部機超新!
咁你有冇買plan?
我打左半年 貴都算 完全無用呀大佬
但golden FLX 都係無效果
唔知係我問題定點
無啦 都係單次比
快啲轉會啦
一次都起碼冇三千蚊以上 又話做兩個treatment 比折
不過依家做依啲機都係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞