大家去開邊間美容院做facial

804 回覆
12 Like 120 Dislike
我都想知skin and beam
有去開 唔可以話好有用 可能我做襯都係平嘢
環境舒服易book 唔sell算係咁

有mon po嘅可唔可以改善下敷mask嗰陣俾啲嘢遮下對眼
白光有少少唔舒服
嘩,好多 PR 係度
有無人做過元朗C+beauty?最近想做EP見佢體驗價$980,但唔知佢好唔好
呢排ig 多左好多 鋼根索 廣告
其實有冇必要打到6mm咁深
係咪$960/次?
包唔包facial?
990 ,淨係激光+mask
我之前去細鋪做,清得乾淨又唔痛,重點係唔貴又係單次。店主超有心機。

求名
有無人去過Yuko beaute 做facial 呀
我去過喎呢間,做完塊面係乾淨左好多,有keep住做,重點係完全無sell過,做完就走得
邊間
之前打HIFU時位美容師有同我講過話唔會打咁深
因為打真皮層係增生膠原, 打筋膜層係拉提收縮
太早太侯生打太密筋膜層遲吓老咗無野可以再打再拉
要睇你年紀+想針對改善乜野而去打HIFU 打每個皮層都唔同
淨係想做單次清潔有冇邊間好? 淨做aqua peel之類 之前做m.lab成日變相加價 想搵第二間homespa有冇絲打做過 好唔好
Hydra facial 出咗新一代清潔效果好好多, 佢好似有官方網頁,你睇吓邊度有得做
證明應該被時代淘汰
有無ching推介邊間專清頑固黑頭
有 最近去荔枝角小店
不過新開 未係好多客
做落都唔錯
之前去大集團sell到仆街
知道我做個行就 sell 捉實你唔放
但明明佢地既知識都唔掂
針清?有無名
我淨係做 Aqua peel 同針清炸
叫 Aphro Skin
係細細間的,裝修就普普通通
不過貪佢d衛生意識幾好 消毒哂先同我做
唔想因為做個 facial惹埋d唔知咩菌同疣
幾錢 針清手勢好唔好?你本身都多深層黑頭?
好似$600左右一次
本身T位多黑頭 深層黑頭就唔多
我鍾意做 aqua peel 吸鬆d黑頭先做針清
手勢就做完小小紅一陣就散 不過唔太痛 可能我忍到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞