大家去開邊間美容院做facial

805 回覆
12 Like 121 Dislike
黃金樁做過一次,簡直就係掉錢落鹹水海!做一次要幾千蚊做得少嗰啲試做100發根本就唔會有效果,係做完一個星期好靚嘅,但係好快就打回原形,根本冇可能個個月keep住做
Face axxx 嗰間成班靚妹擺到明Sell環境sell治療師樣, 一睇就唔係有經驗嗰啲,真係唔會考慮。
話時話,而家荔枝角開咗好多呢啲咁嘅店,都係環境好靚,啲女仔又好靚咁樣,但係嗰啲咁後生,真係唔覺得佢哋好有經驗囉。
之前去一間W字頭嘅,嗰啲女仔好似背書咁樣背theory, 唔係真係有經驗囉。試做梗係好平,但係一開口就四萬蚊plan真係當人傻仔
想去斑 有邊間價錢合理值得幫襯
vinca beauty應該OK 未幫襯過不過聽講好認真打 同埋完全零sell 單次960一次
我都想知
你有冇搵到邊間做得好啊
有冇邊間唔sell又ok架
話說我平時買開護膚品間鋪 近排做埋美容
基本上d大路美容野都好似有
我自己都係岩岩去試做左一次 peel 同保濕之類既野
感覺手勢都唔錯
有興趣大家可以試下
間野係賣d天然護膚品 以前爛面
用用下佢d product好似 好留7788 只係間唔中爆兩粒
所以膽粗粗試埋佢個facial
Ps. 佢地標榜唔hard sell 同專做單次美容
我諗應該都岩大家胃口
間野叫beauty_by_beauties
係家樂坊後一條街
自己買機做,直接搵醫生打針,好過做facial
好似鼻基底導致法令紋,你做幾多Facial都冇用,要直接填充
試做價做過一次 都細心
臨走係咁以同你單聲join package會平過單次 冇sell 簽個名走得
效果有嘅 不過package價都偏貴 所以冇買到
想問如果想做瘦背/瘦面嘅機有冇邊間美容院推薦?
十分同意face axxx又貴又唔好!!做個facial都要成34千落樓
會唔會關打100發太少事
黃金樁我打800發 我覺得幾有效 我本身塊臉又大又有啲鬆 打完一排㩒落緊咗好多 依家都打完4個月㩒落去都仲緊緻 我早兩日打咗鋼筋索 希望keep到依種緊緻耐啲 埋單都係2500 打咗800發
咁你最後喺邊間做啊?鋼筋屬$2500好平喎
想問下有冇人知幾時買skin beam係最抵
個個禮拜都promo
搵唔到呢間喎,淨係搵到一間叫做Fifi House佢都係有元朗店,但係我又睇唔到佢有呢兩部機喎。
同埋間嘢好似好噏耷做埋啲按摩平價Facial療程咁咋喎
你試下dm 問下
99%都係賣貴左
一半以上係假機扮真機

女人錢易呃
唔知乜cream都可以千幾蚊塗一次
賺到笑
skin beam 既 ultherapy 同美國果隻 ulthera 一唔一樣
請問有冇人係purity pro 做過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞